Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Konoba Portić u Bakarcu: Porcije velike, cijene solidne; 12-18 eura

Bakarac: Turistička patrola Večernjeg lista
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
19.07.2023.
u 10:39

Za ribu poput primjerice oslića i trlje, cijena je ispisana za kilogram pa porcija oslića za žara od 350 grama dođe 13,30 eura

U Bakarcu jesti se može na dva mjesta, u restoranu u sklopu prenoćišta uz Jadransku magistralu i konobi Portić, kamo smo se i mi uputili.

Izbor jela je klasičan za turističko odredište, porcije velike, cijene solidne i objedovati se može za 12, 13 eura, odlučite li se za kombinaciju mesa i priloga.

Za ribu poput primjerice oslića i trlje, cijena je ispisana za kilogram pa porcija oslića za žara od 350 grama dođe 13,30 eura (kilogram je 38 eura).

Prilozi su od 3,5 (kuhani krumpir) do 5 eura (povrće s roštilja). S terase je pogled na magistralu i more no kad zapuše bura, teško da bi išta moglo ostati na stolu Portića. Naime, bakaračka bura po jačini se svrstava uz bok senjskoj.

GALERIJA Turistička patrola Večernjeg lista u Bakarcu

Bakarac: Turistička patrola Večernjeg lista
1/27

Izbor i kvaliteta jela: 37 (do 50 bodova)      
Izbor i ponuda pića: 12 (do 15 bodova)      
Posluga i ljubaznost: 10 (do 10 bodova)      
Dojmovi i prostor: 18 (do 20 bodova)      
Ukupnost ponude: 4 (do 5 bodova)
Ukupno: 81

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije