Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Kako znati kada treba kupiti novi jastuk za spavanje? Napravite ovaj brzi test

Chantel Mila/TikTok
05.06.2021.
u 07:00

Treba ga mijenjati češće nego što mislite.

Dugo vam treba navečer da zaspite ili se budite svako jutro umorni bez obzira na broj sati koji ste proveli u krevetu? Problem je možda u jastuku koji imate.

Naime, nakon nekog vremena jastuci već 'daju svoje' jer promijene oblik, ali i skrivaju prašinu, mrtve stanice kože i ulja, pa može doći do simptoma alergije, a mnogi ne otkriju da je problem u jastuku.

Pogledajte video:

@mama_mila_

When was the last time you went pillow shopping? ☁️ #bedroomcheck #hometips

♬ Sweet Dreams - Trinix

Inače, stručnjaci preporučuju da se mijenja svakih godinu do dvije, odnosno dvije do tri godine ako je napravljen od životinjskih materijala, ali ako se nikako ne možete sjetiti koliko je star, napravite ovaj brzi test koji preporučuje popularna Chantel Mila iz Australije na svom TikTok profilu.

Preklopite jastuk na pola i držite ga tako 30 sekundi. Ako je dobar, trebao bi se vratiti u prvobitni položaj, a ako se ne vrati znajte da je vrijeme za ulaganje u novi, prenosi Daily Mail.

Što se događa u našem tijelu kada odemo na spavanje praznog želuca?

1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije