Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMIRENJE U VENECIJI

Jon Voight: Sretan sam što smo Angelina i ja opet obitelj

angelina
Pixsell
25.02.2010.
u 09:54

- Lijepo je imati nešto što je pozitivno! Vožnja čamcem bila je lijepa, ni vrijeme nije bilo tako loše. Jako zabavno - rekao je 71-godišnji glumac te dodao kako njegova trogodišnja unuka Shiloh jako nalikuje na njega dok je bio njezine dobi.

Nedavne fotografije na kojima je Angelina Jolie snimljena u društvu svoga oca Jona Voighta u Veneciji dale su naslutiti da su se lijepa glumica i njezin tata, s kojim nije razgovarala deset godina, pomirili. Da je tome stvarno tako, potvrdio je za američki UsMagazine Voight osobno rekavši kako se jako lijepo proveo u društvu svoje kćeri, njezinog supruga i unučadi, s kojima je otišao na vožnju čamcem po kanalu.

- Lijepo je imati nešto što je pozitivno! Vožnja čamcem bila je lijepa, ni vrijeme nije bilo tako loše. Jako zabavno – rekao je 71-godišnji glumac te dodao kako njegova trogodišnja unuka Shiloh jako nalikuje na njega dok je bio njezine dobi.

- Ne znam nalikuju li i drugi unuci na mene, ali ovdje očito postoji neka sličnost s obzirom na iste gene – našalio se Voight koji bi rado opet posjetio svoju obitelj u Veneciji gdje Angelina snima neke scene za svoj novi film “The Tourist”, koji će se većim dijelom snimati u Parizu, a u kojem će joj partner biti Johnny Deep.

- Sretan sam što opet mogu provoditi vrijeme sa svojom obitelji. To je nešto predivno - rekao je glumac te i sam opovrgnuo glasine kako je veza njegove kćeri i Brada u krizi.

- Naravno da je sve u redu između njih. To možete i vidjeti!

Komentara 2

FT
franjo.tahi
10:27 25.02.2010.

Udarna vijest u cijeloj Prištini!!!

FT
franjo.tahi
11:00 25.02.2010.

Baš me zanima gdje autor ovog članka živi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije