Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENDOVI

Jesenski hit su visoke čizme i uske hlače

čizme
arhivska fotografija
18.09.2009.
u 10:26

Iako svi volimo ljeto, sve modne ovisnice s veseljem su dočekale rujan - mjesec u kojem trendovi nad kojima smo slinile još u srpnju dolaze na police.

Iako svi volimo ljeto, sve modne ovisnice s veseljem su dočekale rujan - mjesec u kojem trendovi nad kojima smo slinile još u srpnju dolaze na police. Krećete li u jesensku obnovu garderobe, svakako dobro pročitajte koji su trendovi i one koji vam odgovaraju objeručke prigrlite, a druge pak zaobiđite u velikom krugu.

Koža i jeans pravi hit


Ljubiteljice jeansa obradovat će to da je upravo traper jedan od najtraženijih materijala, a na velika se vrata vratio poderani i izlizani jeans koji je žario i palio modnom scenom osamdesetih s frizurama od kojih se mnogi do danas nisu oporavili. U modu se, kao zvijezda sezone, vratila i prozirna odjeća, ali rafinirana, nipošto vulgarna. Apsolutni je modni zakon koža, prava ili eko svejedno, a što ima više zakovica, to dobivate više modnih bodova. Zaljubljenice u zimu uživat će u, i ove godine modernu, slojevitu odijevanju, a cijeni se neobično kombiniranje različitih materijala. U jesen ne možete zakoračiti bez balonera. Imate li novca, uložite u Burrberijev klasični, ako ste s kunama na vi, zadovoljite se nekim balonerom iz butika poput H & M-a, Manga, Zare...

Bilo kuda, krokodil svuda

S hladnijim danima iz omiljenih ljetnih japanki bit će potrebno uskočiti u čizme, ali ne bilo kakve. Želite li njegovati izgled prema posljednjim modnim trendovima, nabavit ćete visoke čizme koje sežu ove godine i do polovice bedara. Poželjan je krokodilski uzorak, ali se pri tom pripremite i za jednako luksuzne cijene. Ako ste slabi na torbe, obvezno nabavite dvije - jednu veliku prostranu u koju će vam stati sve potrebne sitnice i drugu, manju, svojevrsnu verziju "clutch" torbice koja će jednako biti dobra i za dan i za večer. Muči li vas "make up", obradovat će vas to da sve velike kuće imaju novitete i da, ovisno o svojem raspoloženju, možete biti koketa, zavodnica, nevinašce... Stoga uživajte u modnom slaganju stilova i slojeva, jesen je kao stvorena za to.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:33 18.09.2009.

dada, u hrvatskoj sad visoke cizme postaju popularne. posebno one gumene od BATE. a i kozuni su vec tu ...

OB
-obrisani-
12:36 18.09.2009.

Gumene čizme su bile popularne na selu, a kako se selo postepeno preselilo u gradove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije