Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 51 godinu!

Japanska manekenka je hit na društvenim mrežama: "Svi misle da sam u ranim 20-ima..."

Instagram/@risa_hirako
01.12.2022.
u 14:30

Iako većina kad ju vidi pomisli da je na pragu svojim 20., lijepa je Japanka već zakoračila u 50.e, a za mladolik izgled, osim dobrim genima, duguje zdravoj prehrani i redovitom vježbanju.

Svojim je savršeno oblikovanim tijelom idealnih proporcija i s licem besprijekorne puti japanska manekenka Risa Hirako od tinejdžerskih godina plijenila mnoge poglede; no prava je atrakcija na društvenim mrežama postala tek nedavno kad je otkrila koliko joj je godina; što je njene pratitelje ostavilo u nevjerici...

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Naime premda Hirako mnogima izgleda kao djevojka na pragu svojih 20., nedavno je napunila 51; te ponosno ističe kako joj nitko nikada ne uspije pogoditi pravu dob.

Na često pitanje o održavanju mladolikog izgleda, lijepa Japanka kaže da su, osim dobrih gena za njen izgled uvelike zaslužni i organska hrana i kozmetika, ali i redovito vježbanje. 

 - Umjesto sendviča i razne brze hrane ja radije napravim smoothie s bademovim mlijekom, maslacem od badema, medom i bananom - kaže.

Voli, dodaje, i poširana jaja na kruhu od kiselog tijesta, kojima doda i šaku špinata ili plodova mora, a premda uglavnom pazi da jede zdravo, ponekad, priznaje, malo i 'zgriješi'; pa posegne za poslasticom poput čokoladnog pudinga sa sladoledom.

- Jedem hranu s malo ugljikohidrata i puno zelenog lisnatog povrća, visokoproteinsku hranu i zdrave masnoće iz ekstra djevičanskog maslinovog ulja i avokada - rekla je.

Zbog posla modela ova 51-godišnjakinja često, kaže, putuje i hoda po pistama modnih metropola, a rado se i sama snima u svakodnevnim aktivnostima, šetnji, vježbanju ili uživanju na plaži...

Osim na prehranu, ističe Hirako, jako pazi i na zaštitu kože od sunca pa kaže da je po pitanju nanošenja SPF-a i nošenja šešira gotovo 'religiozna', a pretjerano izlaganje opasnim sunčevim zrakama izbjegava.

A za one koji bi na početku petog desetljeća htjeli izgledati jednako dobro, za mladoliki izgled savjetuje:

  • Uživajte u organskoj prehrani s puno lisnatog zelenog povrća, puno proteina i ne previše ugljikohidrata.
  • Dajte prednost zdravim masnoćama poput ekstra djevičanskog maslinovog ulja i avokada.
  • Pijte puno vode.
  • Pijte smoothieje koji se sastoje od voća i organskog meda s bademovim mlijekom.
  • Redovito nanosite kremu za sunčanje i izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu.
  • Budite aktivni putujući, hodajući i plivajući.
  • Koristite organske kozmetičke proizvode i soli za kupanje.
  • Održavajte kožu hidratiziranom tijekom svih 24 sata u danu.
  • Mijenjajte frizuru i boju kose često i ošišajte se tako da imate šiške, izgledat ćete puno mlađe, prenosi msn.com.

Stariji je od nje skoro tri desetljeća i svi misle da joj je tata: 'Boje se da ću postati udovica'

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zagabria5
19:55 01.12.2022.

Svi misle da je u dvadesetima, a i ona misli. Koji bed

MO
modovisisajteMaraschino
18:51 01.12.2022.

znate li što one rade svaki dan da im lica tako izgledaju? preko noći obavezno se nose specijalne maske za lice, a da o kozmetici i drugome ne pričam. geni, vježbaje i hrana su tu najmanje važni

DU
Deleted user
19:08 01.12.2022.

Japanke i Azijatkinje mi nisu uopće zanimljive za taslačit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije