Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bolji san

Iznenadit ćete se učincima: Stavite češnjak pod jastuk već večeras!

Shutterstock
25.02.2023.
u 07:00

Češnjak ne mora služiti samo kao hrana i dodatak jelima, ima i još neke koristi

Češnjak nije baš poželjna namirnica koju biste razmotrili kao pomoć za akciju u spavaćoj sobi, složit ćete se. No, sada nije riječ o tome već o sasvim suprotnoj "aktivnosti".

Spavate na pamučnim jastučnicama? Nakon ovoga vjerojatno više nećete!

1/5

Ako imate problema sa spavanjem, nesanicom, upravo će vam pomoći češnjak. Očistite jedan ili dva češnja i stavite ih pod jastuk. Vjerojatno vam zvuči čudno, no pokušajte.

Na portalu Tips &tricks navode kako će to imati smirujući efekt i pomoći vam da lakše utonete u san. Pritom imajte na umu da će do vas doprijeti tek slabašan miris češnjaka koji će vas umiriti, sasvim dovoljno da spavate cijelu noć.

Osim toga, poboljšat će se kvaliteta vašeg sna pa se nećete tijekom noći buditi i imati isprekidane snove. I nećete smrdjeti po češnjaku, niti vi niti vaša soba. Zvuči kao dobra ideja, zar ne?

Ne možete zaspati? Evo što se događa s vašim tijelom kada spavate manje od šest sati:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije