Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična transformacija

Izgubila je 30 kilograma u 6 mjeseci: ‘I dalje jedem hamburgere i ne idem u teretanu!’

Tik Tok
01.12.2023.
u 14:30

Na početku je imala 87 kilograma, a sada ima 56 kilograma

Žena imena Rooxy, bila je uzrujana zbog svog izgleda nakon poroda pa je otkrila kako je tako brzo skinula kilograme. Rooxy se oglasila na društvenim mrežama kako bi se pohvalila svojim impresivnim uspjehom u mršavljenju, a tvrdi kako je to uspjela učiniti bez odlaska u teretanu ili izbacivanja brze hrane iz prehrane, piše The Sun.

"Ovako sam izgubila 30 kilograma u 6 mjeseci", rekla je mama dvoje djece. Na početku svog putovanja, Roxy je imala 87 kilograma, ali je novim načinom života uspjela skinuti značajan broj kilograma. Sada teži 56 kg), a na slikama prije i poslije transformacije, Rooxy se smiješi u kameru pored svoje kćeri u odjeći koja potpuno pokriva njezinu figuru.

 

@rooxy.official Nothing is impossible! 💪🏽🤍 #rooxy #rooxydiet #weightlosstransformation #weightlossjourney #weightlossprogress #weightlossmotivation #bodytransformation #beforeandafter #homemade #homeworkout #healthy ♬ All Eyes on Me - DJ Belite

No, na slici nakon transformacije, Rooxy je pozirala pred kamerom u kratkom topiću. U snimci je otkrila svojih pet najboljih savjeta za skidanje kilograma bez uskraćivanja svoje omiljene hrane. "Jedite hranu bogatu proteinima", bila je njezina prva preporuka. Dodala je da je važno ostati hidriran, te istaknula da je ona pila dvije litre nezaslađenog čaja svaki dan kako bi to učinila.

Zatim je objasnila da je manjak kalorija ključan za brzo skidanje kilograma, a ona je čak uspjela smršavjeti bez odlaska u teretanu - umjesto toga držala se zabavnih, kućnih, plesnih vježbi. Pazeći da si ne uskrati slatkih poslastica - Rooxy je otkrila da je deserte odlučila zamijeniti zdravijim alternativama kao što su kolačići od riže preliveni jagodama i čokoladom. 

VEZANI ČLANCI:

Rooxy također ima i mnoštvo recepata na svom TikTok računu @rooxy.official koji pokazuju kako i dalje možete jesti ukusnu hranu dok pazite na svoju težinu. Na drugom videu napravila je burger salatu od sira kako bi mogla uživati ​​u jelu bez da 'skrene s puta'. Umjesto peciva, odlučila je koristiti hrskavu zelenu salatu za omotavanje hamburgera.

Rooxyin kanal posvećen onima koji žele smršavjeti prikupio je preko 640 tisuća pratitelja i 15 milijuna lajkova. Ljudi su brzo pohvalili njezinu transformaciju u komentarima na objavu. Jedna je osoba napisala: "Izgledaš sjajno, hvala na dijeljenju. Gdje nalaziš svoje plesne vježbe?" Druga je komentirala: "Motivacija. Moram smršavjeti nakon poroda." "Nevjerojatna transformacija", napisala je treća osoba.. U međuvremenu je četvrti korisnik je dodao: "Bravo, izgledaš prekrasno i nevjerojatno. No, nije da i prije nisi. Dobar posao." 

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije