Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od ove jeseni

Ivica Katić novi je chef kuhinje Aminess Khalani Beach Hotela u Makarskoj

15.09.2023.
u 14:46

Katić preuzima poziciju glavnog chefa kuhinje za cjelokupnu pripremu hrane, svoje kulinarsko putovanje započeo je u restoranu Bota Šare u Splitu

Od ove jeseni gosti makarskog Aminess Khalani Beach Hotela imat će priliku osim nezaboravnog pogleda s terase “The Above” Rooftop Restauranta uživati i u vrhunskoj gourmet ponudi koju će im pripremati novi chef Ivica Katić i njegov tim.

Aminess Hotels & Resorts nastavlja svoje kontinuirano ulaganje u kvalitetu, a tom cilju posebno će pridonijeti chef Ivica Katić koji preuzima poziciju glavnog chefa kuhinje za cjelokupnu pripremu hrane unutar renomiranog Aminess Khalani Beach Hotela u Makarskoj. Iskusni splitski kuhar svojim znanjem, impresivnim iskustvom i odličnim dosadašnjim radom bit će voditelj već zavidnog gourmet tima hotelske grupacije Aminess i njihovog makarskog hotela.
Ovo najnovije imenovanje samo je jedna u nizu brojnih izvrsnih suradnji Aminessa i vrhunskih chefova kojom nastavljaju svoj put prema tituli najboljih u hotelijerstvu, osobito što se tiče kulinarske ponude.

“Jako sam sretan što postajem dio prestižnog kulinarskog tima u Aminess Khalani Beach Hotelu u Makarskoj, što uključuje između ostalog i brigu o atraktivnom „The Above“ restoranu. Veseli me što preuzimam ulogu glavnog voditelja za cjelokupnu ponudu hrane te se okrećem novom izazovnom poglavlju u svojoj kulinarskoj karijeri. Fokus će i dalje biti na zadovoljstvu naših gostiju te vjerujem kako će uživati u raznim kulinarskim delicijama koje ćemo bazirati na korištenju sezonski dostupnih namirnica lokalnog porijekla te ribom i plodovima iz našeg Jadrana. Radujem se suradnji s talentiranim kuharima i kolegama iz Aminess gourmet tima”, komentirao je Ivica Katić.

Ivica je već od djetinjstva većinu svog slobodnog vremena provodio igrajući se u kuhinji, a uživao je i u kuhanju s obitelji. Uvijek je težio stjecanju novih znanja te upoznavanju i istraživanju različitih kuhinja, kultura i okusa koje danas nastoji ukomponirati u svoj svakodnevni rad i recepte. Svoje kulinarsko putovanje započeo je u restoranu Bota Šare u Splitu, nakon čega profesionalnu karijeru nastavlja u Njemačkoj gdje se razvijao i postao izvrsnim chefom. Prije nego se pridružio timu Aminess Khalani Beach Hotela radio je kao izvršni chef u hotelu Ambasador Split.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije