Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNI KRAH

Iva Majoli i Stipe Marić se razvode

Majoli i Strmotić
Nino Strmotić
29.09.2009.
u 19:26

Nakon tri godine braka Iva Majoli i Stipe Marić odlučili su se rastati, a par navodno već neko vrijeme ne živi pod istim krovom. Iva Majoli izjavila je sredinom ove godine: 'Danas se osjećam potpunijom jer imam podršku obitelji koja me uvijek dočeka doma puna ljubavi'.

Bračna sreća Ive Majoli i Stipe Marića nakon tri godine došla je svom kraju. Kako prenosi tjednik Gloria, bivša tenisačica i poduzetnik više ne žive pod istim krovom. Nakon što se vratila iz Amerike gdje je početkom rujna pratila teniski turnir US Open Iva je našla prazan stan iz kojeg je Stipe pokupio sve svoje stvari. Fotografije bračnog para snimljene ovo ljeto na Hvaru gdje su otvorili svoj restoran nisu odavale kako među njima postoje bilo kakve trzavice. Naprotiv, par je uživao u morskim radostima izmjenjujući vruće poljupce i zagrljaje i pri tome se ne nisu trudili sakriti od znatiželjnih pogleda.

Prije manje od godinu dana kada je otvorio restoran Sora u Zagrebu, 29-godišnji Stipe izjavio je kako on i Iva namjeravaju svojoj trogodišnjoj kćerkici Miji podariti brata i sestru. Kako sada stvari stoje od takvog plana neće biti ništa. Iva i Stipe vjenčali su se prije tri godine u Zagrebu u Crkvi svetog Marka. Vjenčanje je bilo organizirano u glamuroznom stilu, Iva je do crkve došla u oldtajmeru, a na kraju obreda Josipa Lisac je otpjevala “Ave Mariju”. Za svojih 370 uzvanika tenisačica je organizirala pravu feštu u velikom bijelom šatoru razapetom na 750 četvornih metara njenog teniskog terena na zagrebačkom Cmroku. Ta raskoš stajala ju je pravu sitnicu, tek milijun i pol kuna. Bračnu sreću već godinu dana poslije potresla je kriza.

Naime u ljeto 2007. par je imao žestoki obračun u klubu Varadero kada je Iva dala pljusku svom suprugu, a on je bacio bračni prsten u more. Za komentar o njihovu razlazu bračni par Majoli - Marić bio nam je nedostupan.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:22 30.09.2009.

od koga se rastaju ?

SM
SMITSMIT
13:34 30.09.2009.

ZAŠTO O TOME NE KAŽE KOJI Kajin...

OB
-obrisani-
23:18 29.09.2009.

Kad počujem ovakve novosti idem se .srat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije