Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I pristali bi na smanjenje plaće

Istraživanje pokazalo kakvi smo skupljači: Za malo više mjesta u ormaru mnogi bi se odrekli i seksa!

ormar
Shutterstock
30.11.2021.
u 20:40

47,7 posto ljudi čuva svoje ili igračke i knjige svoje djece, a 25,8 posto kaže da se ne želi riješiti ni srednjoškolskih uspomena poput sportskih trofeja

Nedavno provedeno istraživanje američke tvrtke Makespace nazvano Stanje stvari (The State of Stuff) pokazalo je ono što većina već odavno zna; da mnogi danas neumjereno kupuju i gomilaju hrpe stvari koje trebaju i ne trebaju, a skupljamo i hrpe uspomena iz djetinjstva, poput najdražih igrački ili knjiga.

Žene, ovo su stvari koje ne biste trebali imati u svom ormaru!

ormar
1/8

Tako kaže istraživanje provedeno na 1.000 muškaraca i žena, a premda bi se mnogi rado riješili nepotrebnih nagomilanih predmeta, to im ne polazi za rukom: naime čak 47,7 posto ljudi čuva svoje ili igračke i knjige svoje djece, a 25,8 posto odbija se riješiti čak i svojih srednjoškolskih uspomena, poput starih svjedodžbi ili sportskih trofeja, iako im ti sentimentalni predmeti zauzimaju previše potrebnog prostora. 

Ipak, njih 41,6 posto u nekom je trenutku bacilo dio svojih uspomena ali su se zbog toga i pokajalo, a ostali bi to rado napravili i za to bi se puno toga odrekli. Tako bi 17,2 posto sudionika za malo više mjesta u domu pristalo i na šestomjesečno smanjenje plaće, a 49,1 posto ispitanih odreklo bi se i seksa na pola godine - samo za malo više mjesta u ormarima.

VIDEO Djevojka pronašla tajnu sobu iza ormarića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije