Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćna mora ili?

Imate dress code, ali nemate novaca? Evo kako se snaći!

poslovna žena
Foto: Thinstock
14.06.2014.
u 16:50

Ako ste poslovna žena, morate se pridržavati određenog dress codea. Mnogim damama to postavlja problem, budući da nisu naviknule svoj osobni stil prilagođavati isključivo poslovnim prilikama...

Ako ste poslovna žena, morate se pridržavati određenog dress codea. Mnogim damama to postavlja problem, budući da nisu naviknule svoj osobni stil prilagođavati isključivo poslovnim prilikama. Osim toga, mnogima je skupo investirati u poslovni look. Ipak, kako odijelo ponešto i govori o čovjeku, evo stvari koje vam mogu pomoći da na lakši način izgledate profesionalno i uvijek primjereno.

1 - Investirajte u sjajnu torbu - ona će naglasiti profesionalni look!
2 - Uvijek nanosite podlogu na t-zonu lica i popravite je oko podneva. Savršen ten, bez ružnog sjaja, učinit će da djelujete smireno, pribrano i posve profesionalno.
3 - Ostavite visoke potpetice i majice s bretelama za večernje izlaske. Umjesto toga, investirajte u elegantne salonke i klasične komplete (prsluk i suknja/hlače).
4 - Savladajte tri načina za brzo oblikovanje elegantnih frizura koje ćete moći iskoristiti tijekom priprema za poslovne prezentacije, koktel-zabave i kada se kasno probudite ponedjeljkom ujutro.
5 - Traperice mogu proći na poslu, ali ne i neka sportska i previše ležerna kombinacija. Kombinirajte ih s elegantnom bluzom ili prslukom, ali ne i s majicom i džemperom.

>>Odjenite se za uspjeh! Ova odjeća pokazat će da ste profesionalni

Komentara 2

PA
pancake
11:16 15.06.2014.

Danas se žene općenito oblače preležerno. Na primjer žene preko 25 ne bi trebale nositi tenisice uvijek i svugdje, a takvih nažalost ima puno. Osim toga, mnoge žene zaziru od potpetica, koje su i ženstvene i bolje za zdravlje od ravne obuće. Posebno drage su mi majke tinejdžerki koje se odijevaju u ormarima svojih kćeri ne uzimajući u obzir svoje godine i potrebno dostojanstvo pri odijevanju. Vrhunac svega su tajice. Drage dame, tajice u kombinaciji s kratkim majicama (koje ne pokrivaju vašu cijenjenu pozadinu) rezervirane su za djevojčice nižih razreda osnovne škole.

DU
Deleted user
14:20 16.06.2014.

dakle... da ponovim od neki dan - probajte, draga Maša, sve ovo napisati iznova... ali na hrvatskom jeziku! hvala :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije