Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršila je pravila

'Imamo otvorenu vezu, ali bojim se da se moja djevojka zaljubila u svoju ljubavnicu'

shutterstock
19.10.2021.
u 21:00

Smatra da se ne može natjecati s drugom djevojkom za naklonost svoje cure pa želi odmah zaustaviti njihovu aferu

- Moja djevojka i ja imamo odličan dogovor, zajedno smo u vezi, ali ako nam se netko vidi za dodatnu zabavu, i to je u redu. Tako je naš seksualni život još uvijek svjež i uzbudljiv te smo uvijek spremni za isprobavanje novih stvari - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Imaju tri jednostavna pravila: samo jednom spavaju s nekim, nema hvalisanja i ne ispituju se o drugim vezama. Iako je njihova veza već tri godine otvorena, sada je zabrinut da je prekršila jedno pravilo i zaljubila se u svoju ljubavnicu.

 Stručnjaci savjetuju: 7 načina kako joj pružiti nezaboravan orgazam!

1/6

- Zamišljao sam je samo s drugim muškarcima. Mislim da se ne bih mogao natjecati ako se zaljubi u  drugu ženu. U skladu s našim dogovorom, nismo razgovarali o tome, ali vidim da se počela zaljubljivati u nju. Volio sam našu otvorenu vezu, no sada se bojim da će njezina ljubavnica pokvariti sve - nastavio je.

- Iako se činilo da imate savršen sporazum, otvaranje vašeg odnosa unosi razinu neizvjesnosti, a s tom neizvjesnošću uvijek dolazi ljubomora i nesigurnost. Vrijeme je da zaboravite pravila i počnete razgovarati sa svojom djevojkom. Dajte joj do znanja kako se osjećate i razgovarajte o tome gdje oboje želite da vaša veza ode - započela je Deidre.

- Povjerenje je ključno u svakoj vezi, pa čak i ako oboje odlučite da želite nastaviti svoju otvorenu vezu, ukidanje pravila "da ne možete pričati o drugim vezama" barem će osigurati da rješavate sve probleme koji se pojave - zaključila je stručnjakinja.

Jeste li među njima? Ovo su najpesimističniji horoskopski znakovi:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije