Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boji se istine

'Imala sam strastvenu aferu s kolegom s posla, ali sada mi prijeti da će sve reći našem šefu'

shutterstock
07.01.2021.
u 22:43

On je sada postao bezobrazan prema njoj i prijeti joj da će sve reći šefu pa za savjet pita stručnjakinju.

- Imala sam aferu s oženjenim muškarcem na poslu. Imali smo nevjerojatnu seksualnu kemiju. Naša je veza trajala godinu dana, ali čim sam rekla da želim ostaviti muža zbog njega, on me napustio i prijeti da će sve reći cijeloj tvrtki, a pritom se razmeće još jednom aferom s kolegicom s posla - napisala je jedna žena za The Sun.

Zajedno rade u građevinskoj tvrtki, a u početku ju je privukla njegova inteligencija i fizički izgled. Isprva je njihova veza bila strastvena i intenzivna, ali kad mu je rekla svoje stvarne osjećaje, preplašio se i prekinuo s njom. 

Psihoterapeutkinja otkrila zašto žene ne bi trebale nikada glumiti orgazam:

1/1

On je započeo aferu s drugom kolegicom s posla, a ona je odlučila sve priznati svom suprugu, koji ju je ostavio i odselio se. Traži od nje rastavu, ali ona ga želi natrag, samo ne zna što napraviti s ljubavnikom. On je sada postao bezobrazan prema njoj i prijeti joj da će sve reći šefu pa za savjet pita stručnjakinju.

- Seks s kolegom bio je uzbudljiv, ali način na koji se od tada ponašao odnosi se na njega, a ne na vas. Bila je to afera koja nikamo nije vodila. Možda se brine da ćete mu stvarati probleme. Mnoge tvrtke ne dopuštaju ljubavne veze na radnom mjestu, ali porazgovarajte s vašim kolegama. Pretpostavljam da će vam biti podrška. Možete li kontaktirati svog supruga? Njegova odluka o razvodu možda je bila nepromišljena reakcija. Morat ćete se potruditi da ga uvjerite da vam može ponovno vjerovati, ali nemate što izgubiti ako pokušate - odgovorila joj je Deidre.

Inicijativa SOS ona prikupila je 412 paketa pomoći za žene iz Petrinje i Gline:

Komentara 1

MO
montello
18:22 08.01.2021.

nista dobila si sta si trazila,šta hoces'?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije