Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trema Z. Cvitešić skoro pala i izgubila cipelu na pozornici

Hrvoje Rupčić sa sinovima dopratio svoju Zrinku na premijeru

'27.02.2010., Zagreb. Hrvatska - Svecana premijera filma Na putu u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
28.02.2010.
u 16:20

Na premijeri filma “Na putu” Hrvoje je otkrio da bi za sutrašnji 40. rođendan volio da mu djeca Jakov i Noa budu i dalje dobri i da mu netko spontano napravi neki tulum

Pretijesno je bilo predvorje Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog za sve poznate osobe koje su se u subotu navečer okupile na domjenku nakon projekcije filma “Na putu” Jasmile Žbanić, u kojoj glavne uloge tumače Zrinka Cvitešić i Leon Lučev. Najveća strka i najveći broj čestitara stvorio se, naravno, oko lijepe Zrinke, koja je na zagrebačku premijeru došla u pratnji svoga dečka Hrvoja Rupčića i njegovih sinova, 12-godišnjeg Noe i 5-godišnjeg Jakova. Od treme što su u publici Hrvojevi sinovi, ili zbog nečeg drugog, Zrinki je nakon naklona publici ispala cipela i gotovo je pala na pozornici. Zrinka nam je poslije demantirala da se radilo o tremi, već je za pad okrivila rupe na pozornici.

 

– Nakon svih ovih premijera dobro ću se odmoriti, a onda počinjem pripreme za film Branka Ivande, u kojem ću prvi put glumiti mamu, i to me silno veseli – rekla je uzbuđeno 29-godišnja glumica.

 

– Film nisam gledao večeras, ali sam ga pogledao prije šest mjeseci, i to je zbilja jedna potresna, ali odlična priča – rekao je Hrvoje, koji sutra slavi svoj 40. rođendan. – Nemam nikakve planove, volio bi da ispadne neko spontano slavlje, jer ipak je to okrugla brojka, pa bi je trebalo nekako proslaviti – kaže Hrvoje, koji nema posebnih rođendanskih želja, a od sinova je zaželio samo da budu dobri.

Komentara 1

NI
nikapika
17:40 02.03.2010.

Ona će po prvi put glumiti mamu,i nju to silno veseli...Bucket,please!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije