Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE BAYER SCHERING PHARME

Hrvati ne žele prekinuti vezu ni kada je seks - dosadan!

16.06.2009.
u 11:42

U Hrvatskoj četiri posto muškaraca i dva posto žena svakodnevno ima seksualne odnose, dok ih većina - njih 40 posto, vođenje ljubavi prakticira dva do tri puta tjedno.

Vođenje ljubavi najčešće se "događa" u večernjim i noćnim satima. Pokazalo je to istraživanje o seksualnim navikama tvrtke Bayer Schering Pharme (zastupnik Levitre - oralnog lijeka za poboljšanje erekcijske funkcije) , koje je danas predstavljeno novinarima u nazočnosti teoretičarke seksa Marije Štrajh, te glumaca Borisa Mirkovića, Nikole Đurička i Ahmeda al-Rahima, poznatog Antimona iz "Večernje škole".

Tri posto Srpkinja nikada ne vodi ljubav, za Hrvatice nema podataka
Osim seksualnih navika u Hrvatskoj, istraživanje je obuhvatilo i naše istočne susjede Srbe, te pomalo nespojivo i ljubavnike u Južnoafričkoj Republici.

Po tom istraživanju pokazalo se da tri posto Srpkinja te četiri posto Južnoafrikanki ne vodi ljubav nikada, dok takav niječan odgovor među Hrvaticama nije zabilježen.

Srbi i Hrvati gotovo podjednako dugo ili kratko vode ljubav - između 21 i 30 minuta te su ispred Južnoafrikanaca kojima igra u krevetu traje upola kraće.

Maratonaca u vođenju ljubavi među Hrvatima je gotovo na prste izbrojiti - svega dva posto ih je prakticiralo seks dulje od jednog sata, dok ih je u Srbiji bilo pet posto.

Tijekom vođenja ljubavi 69 posto Hrvata te 60 posto Hrvatica doživi orgazam, dok dva ili tri vrhunca tijekom jednog odnosa doživi 26 posto Hrvata te 36 posto Hrvatica.

Preljubi oživljavaju dugogodišnje veze
Istraživanje je pokazalo i kako Hrvati unatoč lošem i dosadnom seksu nisu spremni prekinuti vezu, za razliku od Srba i Južnoafrikanaca koji bi je u znatno većem postotku okončali ako su nezadovoljni.

Srbi smatraju da preljubi oživljavaju dugogodišnje veze, za razliku od Hrvata. Srbi su i zadovoljniji svojim seksualnim životom od Hrvata, dok je kod žena drugačije. 61 posto Hrvatica u cijelosti je zadovoljno vođenjem ljubavi, te 57 posto Srpkinja.

Većina muškaraca i u Hrvatskoj i u Srbiji priželjkuje češći seks.

Hrvatske ljubavnike tijekom odnosa najviše straši smanjena seksualna želja, problemi s erekcijom, nemogućnost zadržavanja erekcije, te nezadovoljavanje partnerice. Ovi strahovi veći su od onih koje more ljubavnike u Srbiji i Južnoafričkoj Republici, pokazali su rezultati istraživanja.

Tablete za bolji seks ispitanici bi konzumirali ovisno o svojim godinama, te zdravstvenom stanju. Ne bi se ustručavali uzeti je i radi bolje "virtuoznosti" u krevetu ili pak pri prvom vođenju ljubavi s partnericom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije