Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reci mi što jedeš

Hoćete li živjeti sretno do kraja života? To će vam otkriti sadržaj (njegova) hladnjaka

Zaljubljeni par, frižider
Foto: Thinkstock
1/2
03.02.2014.
u 20:30

Guru za spojeve prema fotkama hladnjaka prognozira budućnost veze

On je stručnjak za spojeve i tvrdi da može jednostavno otkriti hoćete li "biti sretni zauvijek" pogledom u sadržaj hladnjaka vašeg partnera. Otkad je najesen pokrenuo blog, mnoštvo žena i muškaraca svakodnevno posjećuje njegovu stranicu i šalju mu fotografije sadržaja hladnjaka potencijalne partnerice ili partnera. Kakva ih sudbina čeka, otkriva 42- godišnji John Stonehill na stranici checktheirfridge.com.

Na njegovu blogu nalazi se mnoštvo fotografija unutrašnjosti hladnjaka i njegova sadržaja te detaljnih Johnovih analiza koji je ovu tematiku proučavao posljednjih 20 godina, od svojih studentskih dana.

– U svojim srednjim dvadesetim godinama izlazio sam s jednom liječnicom. Bila je tako slatka. Ali kada sam jednom ušao u njen stan i otvorio hladnjak, bio je smrdljiv. Rekao sam joj da joj iz hladnjaka izlaze neugodni mirisi hrane. A ona me je zamolila da se pokupim. Nije ni čudo, povrijedio sam njene osjećaje. I dok sam čekao dizalo, ona mi je rekla da ne želi da odem na taj način i minutu poslije bila je "na meni", ispričao je John za Daily Mail.

Ova veza završila je za nekoliko mjeseci, njezin hladnjak otkrio mi je sve. Kako jedna tako obična, normalna osoba može imati tako zapušten hladnjak da od smrada ne možeš otvoriti vrata?

John je danas oženjeni muškarac. Svoju izabranicu upoznao je 2010. godine, a pogled u njen hladnjak otkrio mu je da je ta žena potencijalni kandidat za ozbiljnu vezu. Imala je moderan hladnjak, lijepu bocu šampanjca i vina, flaširanu vodu i sir.

– Volim kada osobe imaju spremnu bocu šampanjca za neke spontane proslave. Nisam znao da je ona prava za mene, ali znao sam da je financijski neovisna, društvena, zabavna i da nikada neće kuhati za mene. Zaključio sam da se hrani vani jer u hladnjaku nije bilo hrane. Bio sam u pravu, još nije kuhala, ispričao je John i dodao da su ovo neki znakovi za uzbunu: prljavština i neugodni mirisi, fotografije bivših partnera, izdojeno mlijeko ili neke druge tjelesne tekućine, hrana za kućne ljubimce, prazan hladnjak, hladnjak u kojemu nema ni jedno alkoholno piće, kečap slabije kvalitete, poluprazne limenke ili staklenke, biojogurt.

>>Kada 12-godišnjak otkrije tajnu i odgovori na vječno pitanje: Kako razumjeti žene?

Komentara 1

LI
liliZG
12:10 05.02.2014.

snobovski idot....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije