Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena u maloprodaji

H&M po prvi put sudjeluje na 'See Now Buy Now'

HM
Foto: PR FOTO
1/6
27.01.2017.
u 14:32

H&M Studio kolekcija će biti prezentirana 01. ožujka modnim obožavateljima na Paris Fashion Week-u, a po prvi put će kolekcija sudjelovati u „See Now, Buy Now“ modnoj reviji koja će odmah biti dostupna na webshopu hm.com.

Poznati modni brand H&M napravio je promjenu u maloprodaji i na taj način omogućio kupcima kupovinu kolekcije izravno s modne revije.

H&M Studio kolekcija će biti prezentirana 01. ožujka modnim obožavateljima na Paris Fashion Week-u, a po prvi put će kolekcija sudjelovati u „See Now, Buy Now“ modnoj reviji koja će odmah biti dostupna na webshopu hm.com. U odabranim trgovinama kolekcija će biti dostupna od 02. Ožujka u centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6.

“Donoseći modu izravno s modne piste do trgovina označava novu eru u modnoj industriji i veselimo se isprobati novi format. Želimo ovaj trenutak podijeliti s našim kupcima i stoga smo odlučili pustiti prijenos Fashion Show-a na našoj Internet stranici. Nadamo se da će uživati u tome i pronaći inspiraciju kako bi izrazili svoj osobni stil.“, izjavila je Pernilla Wohlfahrt, glavni dizajner i kreativni direktor za H&M.

Foto: PR FOTO

U sezoni proljeće/ljeto 2017., tradicionalne tehnike krojenja susreću funkcionalnost i visoko-tehnološke elemente sportske odjeće što čini moderan spoj inspiriran gracioznošću, strašću i snagom baleta.

>>Pogledajte u kakvoj je haljini 'uhvaćena' Jessica Alba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije