Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala ih je ponašanjem

Gošća vjenčanja mnoge je neugodno iznenadila outfitom, ali tu nije stala: ‘Ukrala je nešto iz mladenkine sobe!’

Pexels
30.11.2023.
u 16:30

Gošća je tijekom večeri napravila nekoliko stvari koje su izazvale negodovanje.

Goošća vjenčanja podijelila je bijes zbog drskosti druge gošće s njezinim ponašanjem. Naime, ta prva gošća ne samo da je zaprepastila ostale prisutne svojom odjevnom kombinacijom, nego je i ukrala važan svadbeni predmet od mladenke što je pogoršalo situaciju, piše The Sun.

Korisnica Reddita Meg (MegKB7) je u popularnoj grupi na Redditu Wedding Shaming podijelila svoju frustraciju ponašanjem uzvanice na vjenčanju i 'hrabrim' odabirom odjeće za posebnu prigodu. U objavi na Redditu detaljno je opisala drskost nepoznate gošće. Žena je navodno bila prijateljica mladenkine majke. 

Foto: Reddit

Prema njezinim riječima, gošća je tijekom večeri napravila nekoliko stvari koje su izazvale negodovanje. Prvo je odjenula bijelu haljinu, što se često navodi kao pravilo koje se ne smije prekršiti na vjenčanjima.  Zatim je pogoršala stvari ušavši u privatnu sobu gdje je mladenka držala svoj buket na sigurnom i van pogleda.

Žena je ukrala dragocjeni predmet i odlučila ga nositi okolo i slikati se s njim. Meg je također pružila vizualnu referencu za korisnike na platformi. Na fotografiji je ona u čučnju i u centru je ispred ostalih gostiju, s bijelom haljinom zabačenom iza nje kako bi izgledala kao šlep. Korisnica Reddita istaknula je u komentarima da izgleda kao da je "fotografija u središtu ispred cvjetnog luka", gdje su vjerojatno mladenka i mladoženja izrekli svoje zavjete. Nekoliko drugih korisnika rekli su svoja mišljenja i izrazili svoj bijes u komentarima na objavi. 

"Oh, sve dok nisam pročitala naslov, bila sam tako sigurna da je to mladenka, a ti si imala pritužbu na jednu od drugih žena. Hodati okolo s buketom??? Nevjerojatno", komentirala je jedna korisnica. "Opravdano sam mislila da je ovo mladenka u spavaćici dok nisam pročitala opis. Gdje ti je najbolja prijateljica s čašom crnog vina kad ti zatreba", napisala je druga. 

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije