Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdana suradnja

Givenchy voli Justina Timberlakea zbog "multitalenta i dandy stila"

givenchy
Arhiva VL
16.02.2012.
u 08:00

Poznati pjevač i glumac zaštitno je lice novog "adrenalinskog" mirisa Givenchy Play Sport

Muški miris Play Sport novi je član Givenchyjeve linije Play, poznate po energičnim mirisnim notama. Play Sport je, kažu, miris koji podiže adrenalin, pojačava brzinu i izaziva na žestoku igru bez kompromisa. U to ime Justin Timberlake “nabacio” je pogled opakog frajera i pojurio u kabrioletu...

Svestrani pjevač, skladatelj i glumac zaštitno je lice mirisa Play koji odiše metvicom, đumbirom, limunskom travom i “vatrenom“ notom drva Amyris. U Givenchyju ističu da Timberlake savršeno utjelovljuje duh mirisa Play svojim “multitalentom i modernim dandy stilom”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije