Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA TRADICIJA

Ako tražite kvalitetnu kožnu torbu, ovo je adresa na koju se trebate obratiti

Galko kožna galanterija
Foto: Promo foto
1/10
13.06.2016.
u 15:32

I ne samo torbu! Galko d.o.o. je renomirana modna kuća koja u svojem asortimanu nudi ekskluzivnu kožnu galanteriju

Tvrtka Galko osnovana je 1993. godine u Malom Bukovcu, mjestu nedaleko od Varaždina, u vrijeme kad poslovna klima u Hrvatskoj baš i nije bila najpovoljnija.

Od obiteljskog obrta tvrtka je izrasla u vodećeg proizvođača torbi i kožne galanterije koji danas zapošljava više od sedamdeset djelatnika i prepoznatljiv je brand na hrvatskom tržištu. 

„Bitno je naglasiti da je sve dizajnirano i proizvedeno u Hrvatskoj, što je na današnjem tržištu prava rijetkost“, izjavio je Božidar Ledinko, direktor tvrtke Galko.

Galko na tržištu posluje već 23 godine i godišnje plasira tri kolekcije: proljeće/ljeto, jesen/zima i poslovnu kolekciju. Možete ih kupiti i putem web-shopa.

Kolekcije se izrađuju od vrhunske goveđe kože u tonovima i trendovima  te sezone.

U svom asortimanu nudi i velik izbor poslovnih darova i promotivnih artikla na koje mogu aplicirati i tisak prema vašem izboru. 

Dokaz Galkove kvalitete su i brojne prestižne nagrade poput Zlatne kune, Nagrade za najuspješnijeg srednjeg poduzetnika, Red hrvatskog pletera i druge. Uz dizajn i proizvodnju, svoj uspje, tvrtka duguje i stručnom vodstvu i članovima prodajnog tima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije