Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove linije

Flixbus širi mrežu linija, od 1. veljače voze i prema BiH

Flixbus
Davor Javorovic/PIXSELL
23.01.2019.
u 09:51

FlixBus je po prvi puta umrežio i najjužniji dio Hrvatske, pa su tako primjerice Dubrovnik, Metković, Makarska, Imotski i drugi gradovi diljem južne Dalmacije povezani međusobno, ali i sa Zagrebom.

Iz FlixBus-a, početkom 2019. godine, najavili su značajno širenje zelene FlixBus mreže.

Tako će već od 1. veljače putnici iz Hrvatske po prvi puta FlixBusom moći putovati prema Bosni i Hercegovini. Iz Zagreba, Karlovca, Dubrovnika, Metkovića ili Imotskog otvara se pristup prema 8 destinacija u Bosni i Hercegovini, od kojih su najznačajniji centri Mostar i Međugorje.

˝S obzirom na praćenje trendova putovanja i želja samih putnika, osobito studenata, povezivanje Hrvatske s gradovima BiH bio je logičan slijed. Ovim smo potezom proširili mogućnosti putovanja i prema južnom dijelu Europe.˝ - rekao je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE South regiju.

FlixBus je po prvi puta umrežio i najjužniji dio Hrvatske, pa su tako primjerice Dubrovnik, Metković, Makarska, Imotski i drugi gradovi diljem južne Dalmacije povezani međusobno, ali i sa Zagrebom. Uz već postojeće zelene linije prema Zadru i Splitu, Dalmacija postaje značajan dio najveće europske mreže autobusnih linija.

˝Po prvi puta zeleni će se autobusi moći vidjeti i u najjužnijim dijelovima Hrvatske što nas izuzetno veseli. U ovom je trenutku većina južnih gradova povezana sa Zagrebom kao jednim od najvećih čvorišta FlixBusa u Hrvatskoj. Ovo samo znači da smo otvorili neke nove puteve za dolazak turista iz cijele Europe te lokalnom stanovništvu omogućili jednostavna putovanja u 28 europskih zemalja koliko ih je trenutno umreženo.˝ - rekao je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE South regiju.

Sva putovanja biti će dostupna od 1. veljače dok je karte moguće kupiti već sada putem besplatne mobilne aplikacije te na označenim prodajnim mjestima. 

FlixBus putnici profitiraju od mnogobrojnih pogodnosti. U svakom FlixBus autobusu osigurano je više prostora između sjedala, utičnica, besplatan internet, besplatna prtljaga te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska. Razvijena jednostavna mobilna aplikacija te mogućnost kupovine karata preko nje samo putovanje čine još jednostavnijim i ugodnijim.

Pogledajte i video Ples u bikiniju u zrakoplovu

Ključne riječi

Komentara 4

HL
Hladan
11:27 23.01.2019.

@kruti....Flixbus tako lovi naivce, stave jeftino kartu, a vec jedna torba kosta pola cijene karte, tako rade kad iz Njemacke voze za ZG. I jos Subotom i Nedjeljom poskupe dodatno cijene i karata i prtljage za trecinu! Muljatori su!! A ovo, koliko mi se cini, to ce biti linija samo prema Hercegovini a ne prema Bosni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije