Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedan mode

Filmski studio kao sjajna kulisa za Schwarzkopf Cro A Porter

Cro A Porter
Foto: Joanna Paciorek
1/5
01.04.2014.
u 10:00

Ulaznice se, na žalost, ne mogu kupiti na blagajni, već se kao za pravu filmsku premijeru željno iščekuju!

Novo izdanje modnog projekta Schwarzkopf Cro A Porter, koji okuplja najeminentniju listu domaćih dizajnera u svojim redovima, svake sezone posjetitelje i medije vodi na uzbudljivo putovanje, u svijet produkcije i kompletnog modnog doživljaja.

Tako nas ove sezone Schwarzkopf Cro A Porter odvodi u svijet filma, tj. u jedan od najvećih europskih filmskih studija, STUDIO 2 zagrebačkog Jadran filma.

Smješten u Zagrebu, Jadran film ima iza sebe bogatu filmsku povijest te između ostalog, najveću arhivu ratnih vozila i originalnih uniformi iz 2. svjetskog rata.

Foto: Joanna Paciorek

Stoga će filmski studio poslužiti kao sjajna kulisa za ovosezonsko događanje, a modni dizajneri i modeli postat će protagonisti uzbudljivog filmskog seta.

Pravi poznavatelji i zaljubljenici u film prepoznati će da je inspiracija za kampanju projekta kontraverzni film "Night porter" (Noćni portir).

Seksi i uzbudljive scene priuštit će nam tako Manuel Maligec, Hippy Garden i Linea Exclusive, glamur coutura - Matija Vuica i Boris Pavlin, filmski chich - duo TWINS i Sonja Lamut.

Za vječne klasične scene pobrinut će se Nebo, Tatjana Pantoš, Arileo te modna kuća Mak s Teom Perićem. Novu energiju donose Vedrana Mastela, Petra Vuletić i Saša Hortig, Mario Vijačkić, pobjednici Fashion Incubatora, a iznenađenja spremaju povratnička Lokomotiva, Ivan Ledenko, Anamarija Asanović, JET LAG, Yuniku, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Mariposa Kristine Bradač.

Avangardna poslastica XD Xenie Design, Etne Maar, MAYN Maje Podrug, Madame Demode te Tomislava Bahorića, zadovoljit će ukus modnih dekonstruktivista, a njima se pridružuje i Even East Vedrana Sardelića te berlinski muškarac Ivanman.

Za spektakularni finale pobrinut će se Zigman u svom ABSOLUT izdanju!

Pred nama je pravi filmsko-modni maraton!

Foto: Joanna Paciorek

Svakom pravom poznavatelju mode i onima koji se smatraju dijelom modne scene, od 9.-12.04. nova adresa postaje Jadran film.

Ulaznice se, na žalost, ne mogu kupiti na blagajni, već se kao za pravu filmsku premijeru željno iščekuju!

Zvijezda ovosezonske kampanje ULTIME je plavuša Luna Valas, djevojka koja je svoje prve korake napravila na pisti Schwarzkopf Cro A Porter, a trenutno gradi inozemnu karijeru u Milanu i Parizu. Svojim promjenjivim izgledom, od mlade djevojke, u tren se transformira u fatalnu filmsku plavušu, poput Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, modela Claudie Schiffer te neodoljivo podsjeća na pjevačicu Madonnu.

Kampanju je snimila Joanna Paciorek, talentirana osječka fotografkinja, dok je za kreativno vodstvo zadužen Viktor Drago.

Make up potpisuje Žana Kožul dok je za hair zaslužan Ivica Palinić

Ovosezonski, 23. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 9. do 12. 04. 2014. u prostoru Jadran filma – Studio 2, a na njemu svoje kolekcije predstavljaju eminentna imena hrvatske modne scene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije