Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budite strpljivi

Evo kako se oporaviti od preljuba u rekordnom roku

aniston
31.05.2012.
u 11:28

Moguće je u potpunosti oporaviti se od afere, samo se morate odlučiti ponovno izgraditi povjerenje prema nevjernom partneru...

Parovi se najčešće rastaju zbog nevjere. No, ako ste vi od onih koji zbog djece ili stambenog pitanja preljub ne tretiraju kao povod za konačan kraj, morate biti spremni oprostiti,  a to je moguće samo ako ste spremni i \"izliječiti\" vaš odnos.

To, naravno, podrazumijeva i da partner ima namjeru ostaviti sve iza sebe i krenuti naprijed. Osim ako nije preljub upotrijebio kako bi kukavički okončao vezu, vaš će partner vjerojatno biti tjeskoban jer ne zna kako ćete vi na sve reagirati i hoće li odnos biti isti kakav je bio i prije svega. Ljubavna savjetnica Johanna Lyman tvrdi da je on vjerojatno spreman učiniti sve što je potrebno da povrati vaše povjerenje. Vi ćete se nakon afere vjerojatno naći u vrtlogu vlastitih emocija, od samosažalijevanja do smanjenog samopouzdanja, no ako ste spremni nanovo izgraditi vezu, imajte na pameti ova četiri ključna načina za povratak povjerenja:

1. Pouzdanost. Neka napravi sve što od njega tražite i što kaže da će napraviti. Neka pokupi djecu iz škole na vrijeme ili popravi potrgani stolac. Što god učinio, imajte povjerenja u njegovu pouzdanost.

2. Ljubav. Aktivno pokazuje da vas još uvijek voli. Ako vas ponekad zagrli, nemojte se opirati, a ako vam kaže da vas voli, nemojte ga ismijavati.

3. Komunikacija. Jedan od osnovnih razloga zašto dolazi do preljuba jest i taj što je komunikacija među partnerima zamrla. Ako ona nije prije svega iskrena, može voditi daljnjem propadanju odnosa. I konačnom padu.

4. Odgovornost. Svatko je sa svoje strane kriv za razaranje odnosa. Kako ste uopće prestali obraćati pozornost jedno na drugo? Kada je odnos postao nevažan? Što ćete oboje napraviti da ga popravite? Krenite od ovih pitanja. Odgovornost je samo na vama, preuzmite je u potpunosti, piše na portalu Galtime.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije