Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mljaaac!

Evo kako ispeći pizzu u tavi: Tijesto je hrskavo, a gotovo je u samo nekoliko minuta

Instagram
08.05.2020.
u 07:00

Kuhari smatraju da je ovo najbolji način za pečenje pizze kod kuće jer je tijesto ukusno i hrskavo.

Pizza je jedno od najpoznatijih i jednostavnih jela za pripremu, a sad su kuhari otkrili kako olakšati i ubrzati posao pečenjem pizze u tavi, prenosi The Sun. Pizza iz tave odlična je za brzinski ručak ili kao međuobrok, a evo kako je napraviti u samo nekoliko minuta. 

Pogledajte hit-recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije:

Prvo što trebate napraviti jest u tavu staviti tijesto, rajčicu te sir. Zatim tavu stavite na vatru i zagrijavajte deset minuta, sve dok se sir potpuno ne rastopi. Nakon što se sir rastopi, možete dodati i ostale dodatke po želji ili malo bosiljka za pravi talijanski ugođaj i okus. 

Kendall Zaluski, kuharica, rekla je kako je tava odlična za pečenje ukusne i jednostavne pizze. “Smatram da je to najbolji način da se dobije savršena pizza kod kuće. U tavi dobijete vatru koja zagrijava tijesto te ostavlja donji dio tijesta hrskav i ukusan, kao da je pečena u krušnoj peći”, rekla je Kendall.

Kuhari zapravo preporučuju da se pizza peče u tavi jer je bolja od pećnice. Većina pećnica može postići temperaturu samo do 250 stupnjeva Celzijusa, dok se pizza uobičajeno peče na 400 do 500 stupnjeva Celzijusa, što s pomoću tave lako možete postići.

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
06:24 29.08.2020.

strašan tekst....

ČR
črnamatizemla
10:20 08.05.2020.

Oh, meni svako tijesto uspijeva biti hrskavo, samo ako dovoljno dugo zaboravim da sam nešto stavila peći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije