Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantično

Dvije godine je nosila ogrlicu koju joj je dečko napravio ni ne sluteći što je u njoj

Smudha/Youtube
30.10.2021.
u 07:00

Vrijeme je prolazilo, a Anna nije bila ništa bliže tome da sama pronađe prsten pa se Terry, kako priznaje djelom i iz straha da ne ostane bez prstena, napokon odvažio i isplanirao prosidbu.

Budući da se u slobodno vrijeme bavi rezbarenjem i obradom drva, Terry iz Australije odlučio je djevojci Anni za prvu godišnjicu veze napraviti unikatni komad nakita. 

Tako joj je još prije dvije godine poklonio ogrlicu koju je sam izradio, no ona nije pojma imala da je u privjesak ogrlice sakrio - dijamantni prsten. 

- Jednom smo šetali tržnicom na kojoj je bilo više prodavača nakita i Anni se jako svidjela jedna ogrlica koju je čovjek za štandom prodavao, a njemu se svidjela njena: malo je falilo da ju skine i mijenja se, srce mi je skoro stalo - prisjetio se Terry kako se više puta znojio zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

Preznojio se tako, sjeća se, i kad su u zračnoj luci prije leta prolazili kraj osiguranja, jer se bojao da njegovu tajnu ne otkrije rendgen.

No kako je vjeme prolazilo, Anna nije pokazivala da je išta bliže tome da sama pronađe prsten pa se Terry, kako priznaje djelom i iz straha da prsten ne izgubi, napokon odvažio i isplanirao prosidbu.

Foto: Smudha/Youtube

Par je otputovao u Škotsku gdje su posjetili morsku spilju Smoo, a tamo je Terry Annu zamolio da na tren skine ogrlicu. Dok mu je ona bila okrenuta leđima, romantični se mladić spustio na jedno koljeno, držeći u ruci ogrlicu s prstenom.

- Anna se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata dvije godine imala vrijedan prsten, pa je problijedjela - ispričao je on za Metro.

- Mogla sam ga izgubiti, idiote jedan! -bila je njena 'romantična' i spontana prva reakcija na činjenicu da oko vrata nosi vrijedni prsten, no par trenutaka i jedno "Da" kasnije zaboravila je, kaže, da je ljuta...

Mladić zaprosio djevojku na stadionu, no ovome se nije nadao

1/2
Ključne riječi

Komentara 5

MO
montello
11:52 30.10.2021.

romantični dar

HR
Hrvatka
12:52 02.11.2021.

Isti clanak citala na internetu prije godinu ili dvije...i za to se placaju novinari, da objavljuju iste price. Uzas.

Avatar lola lola
lola lola
03:59 31.10.2021.

Super popravljate se, ovo je staro svega pet godina. Sad dajte onu o zeni koja je izgubila prsten I nasla ga u ribi 1984. godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije