Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapisano u dlanu

Dužina prstenjaka otkriva kakav je muškarčev libido

partneri
Arhiva Večernjeg lista
08.09.2011.
u 14:48

Ako je fetus bio izložen većoj količini testosterona, muškog spolnog hormona, dijete će vjerojatno imati duži prstenjak

Veličina jest važna! Dužina muškarčeva prstenjaka povezana je s njegovim libidom, kažu znanstvenici. Ako tražite muškarca, provjerite koliki mu je prstenjak jer je veličina četvrtog prsta povezana s njegovim libidom, kažu američki znanstvenici koje citira Daily Mail. Dužina tog prsta određena je razinom ženskih i muških hormona kojima je fetus izložen u maternici.

Ako je fetus bio izložen većoj količini testosterona, muškog spolnog hormona, dijete će vjerojatno imati duži prstenjak.

Studija biologa sa Sveučilišta na Floridi objašnjava to tako što je kod muškaraca prstenjak obično duži od kažiprsta, a kod žena je obrnut slučaj.

Ključne riječi

Komentara 9

MA
mališa
17:13 08.09.2011.

Najvažniji je redovno trenirati od malena i kasnije redovno biti u akciji. Funkcija razvija organ, organ razvija funkciju.

DR
drznedaj
01:51 09.09.2011.

Covjece, meni prstenjak duplo duzi i od srednjeg prsta ? Zato, dok ima prst ne treba biti cvrst

NI
nikoleta
17:54 10.01.2012.

Koja laž.. Ja sam žena i nisam nimalo muškobanjasta.. moj prstenjak je puno duži od kažiprsta, a slučaj je isti sa svim ženama u mojoj obitelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije