Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hm...

Došla je kući i ugledala muža koji je trebao biti na poslu i dadilju mokre kose: "Djeca su je polila mlijekom pa se otuširala"

shutterstock
04.11.2022.
u 16:30

Rekla sam joj da mi se ne sviđa što ignorira stvari koje smo dogovorile i što joj nije palo na pamet mene nazvati ili pričekati da dođem doma, kaže mama.

Jedna je žena na Redditu ispričala kako je unajmila dadilju da dok su ona i suprug na poslu čuva njenu djecu od pet i tri godine, no kad je prije par dana došla kući, otkrila je da je muž javio na posao da je bolestan i ostao kući, a tu je; u drugoj odjeći i mokre kose; bila i njihova 24-godišnja dadilja.

- Suprug mi je rekao da se istuširala nakon što ju je jedno od djece zalilo mlijekom. Bila sam zbunjena i vidno uznemirena, no ponovio je da se ništa bitno nije dogodilo i da su djeca dobro jer ih je on pazio to kratko vrijeme dok se ona tuširala - ispričala je.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

A dodao je i kako to i 'nije tako velika stvar kako je predstavila...'

“Rekla sam dadilji da mi se svejedno ne sviđa što ignorira stvari koje smo se dogovorile i što nije ni pomislila kako ću se ja osjećati kad dođem doma i ugledam nju mokru od tuširanja, no ona ne misli da je išta loše napravila".

Mama kaže da je dadilji rekla i da joj zbog takvog 'incidenta' može smanjiti plaću, na što je ona odgovorila da 'to nikako ne bi bilo pravedno'.

“Moj muž stalno ponavlja da pretjerujem i da 'jadna djevojka' nije mogla ostati u mlijekom zaflekanoj bluzi... Ipak, nisam mogla da ne pomislim kako je cijela situacija neprikladna i kako bi mi bilo prirodnije da je prije mene nazvala, kao što radi za sve ostalo".

I dok se većina korisnika složila da je dadilja trebala pričekati s tuširanjem dok ona ne dođe kući, drugi su sumnjali da žena ima veći problem od toga tko koristi njezin tuš.

- Hm. Unajmili ste dadilju. Vaš muž je bio kod kuće iako je trebao raditi. Dadilja se otišla tuširati. Vidim potencijalno puno veći problem korištenja tuša... - 'suptilno' joj je poručio jedan pratitelj, dodavši: "Vi ne?!"

Pogledajte kako je dadilja bebi spasila život


 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
15:34 05.11.2022.

Tata je samo dobro zakalamrđio mladoj teti. A što ćeš... Čak i u Starom Zavjetu piše: "plodite se i množite, napunite zemlju"., ili u Novom:"pomozite potrebitima"...

MO
montello
12:38 05.11.2022.

Puno njih varaju zenu s dadiljama ostanu sami doma i jos ako je zgodna ..

LI
liliZG
01:14 05.11.2022.

a tata je sigurno odštopavao wc dok se dadilja tuširala, zato je ostao doma... netko i to mora obaviti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije