Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dosadno vam je, a spremni ste za akciju, karting je pravi izbor za vas

Karting CCO East zagreb i CCO Split
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
15.04.2014.
u 14:53

Posjetite nas u City Centeru One Split (Vukovarska 207) ili u City Centeru One East Zagreb (Slavonska avenija 11d) i uživajte u adrenalinskim vožnjama na najatraktivnijim stazama u Hrvatskoj

Dosadno vam je, a spremni ste za akciju? Ne čekajte ni minutu više!
Posjetite nas u City Centeru One Split (Vukovarska 207) ili u City Centeru One East Zagreb (Slavonska avenija 11d) i uživajte u adrenalinskim vožnjama na najatraktivnijim stazama u Hrvatskoj!!!

Čekaju vas staze duljina od 370m u Splitu i od čak 450 m u Zagrebu što je ujedno i najveća staza u Hrvatskoj! Staze su natkrivene i maksimalno sigurne za vožnju te vam pružaju potpuni adrenalinski doživljaj.

Za vas nudimo i mogućnost organizacije rođendana,team buildinga te grand prix i endurance utrka.

Pripremite sebi i svojim prijateljima nezaboravni rođendan,iznenadite svoje djelatnike savršenim team buildingom ili jednostavno dođite i vozite samo za svoj užitak!

Za više informacija posjetite nas na našim službenim stranicama: www.kartingarenasplit.com i www.kartingcco.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?