Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Donirala bubreg dečku, a onda ju je prevario i ostavio: 'Napravila si to da izgledaš dobro pred drugima'

TikTok
25.01.2022.
u 14:21

Samo nekoliko mjeseci nakon operacije otišao je u Las Vegas sa svojim prijateljima te je tamo prevario s drugom djevojkom

Colleen Le, 30, iz Amerike otkrila je kako je svom dečku donirala bubreg, samo da bi ju on prevario i ostavio svega nekoliko mjeseci kasnije, kako prenosi Daily Mail.

Objasnila je da je njezin dečko u to vrijeme trebao transplantaciju bubrega jer se borio s kroničnom bubrežnom bolešću zbog koje je trebao dijalizu sa samo 17 godina. Dobrovoljno je donirala jedan svoj bubreg nakon što je test pokazao da se podudaraju, no manje od godinu dana nakon operacije on ju je prevario, a potom nekoliko mjeseci kasnije prekinuo s njom.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Na TikToku skupila je preko 2 milijuna lajkova na svojim videima u kojima dijele poražavajući slijed događaja, a mnogi su je pohvalili što je spasila život svog bivšeg dečka i komentiraju da to nije zaslužio.

U jednom od svojih prvih videa, Colleen je otkrila da joj je bivši dečko rekao da mu bubreg funkcionira manje od pet posto. “Odlučila sam se testirati da vidim jesmo li podudarni jer nisam htjela gledati kako umire. Bila sam tako nervozna”, objasnila je.

@colleeeniie Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime #fyp #foryoupage #kidneydonor ♬ I am at ur moms house - Elizabeth Chetwynd

Nakon što je saznala da se podudara, Colleen je nastavila s donacijom i oboje su se potpuno oporavili nakon uspješne transplantacije. Međutim, u naknadnom videu objasnila je da je njihov odnos ubrzo bio pod pritiskom.

Sedam mjeseci nakon zahvata njezin je dečko tvrdio da ide na momačku večer u Las Vegas sa svojom crkvenom grupom. Colleen je rekla da nije bila zabrinuta oko putovanja jer je on bio odani kršćanin i odlučila se usredotočiti na učenje za svoje ispite. No, ostala je u šoku kada se njezin dečko vratio kući i otkrio da ju je prevario.

Nakon mnogo svađa, odlučila mu je oprostiti i dati mu drugu priliku, ali samo tri mjeseca kasnije, on je prekinuo s njom, rekavši: “Ako smo namijenjeni jedno drugome, Bog će nas na kraju ponovno spojiti”.

@colleeeniie Reply to @gina.phamm Who’s interested in part 3? 😅 #fyp #foryoupage #lovestory #relationship #kidneydonor ♬ I am at ur moms house - Elizabeth Chetwynd

Od tada je podijelila svoju priču u nizu videa, uključujući onaj u kojem tvrdi da ju je bivši dečko optužio da je donirala bubreg samo kako bi 'dobro izgledala pred drugima’.

Videi su stekli milijune pregleda, a mnogi su osudili ponašanje Colleenina dečka nakon transplantacije bubrega.

“Pitam se razumije li ozbiljnost doniranja bubrega. Doslovno si žrtvovala svoj život za nekoga”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Ne brini, on doslovno ne bi mogao živjeti bez tebe i s tim se mora nositi do kraja života.”

Nije te zaslužio niti pomoć koju si mu pružila”, glasio je jedan komentar.

Alfie (80) nakon 20 godina vidio brata i sestru zahvaljujući svom psu ❤🐕

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije