Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trend

Dok čekamo \'službeno\' proljeće, ljepota je već u punom cvatu...

zara
Foto: Zara
1/10
17.03.2012.
u 12:00

Za cvjetne princeze koje vladaju modnim pistama \"rascvali\" su se make up, parfemi, kupke...

Modni je svijet u punom cvatu, pa se motivi probuđene prirode prigodno “provlače” i proljetnim make up kolekcijama. Dior poziva na vrtnu zabavu: nove palete sjenila ukrašene su reljefnim otiskom ruže čijim su mirisom obogaćeni čak i lakovi za nokte - miris se postupno “razvija” sušenjem laka.

Za “ime ruže” već se tradicionalno opredijelio Lancôme s romantičnim rumenilom s motivom kraljice cvijeća. U cvjetnoj raskoši zarumenile su se i palete u proljetnim kolekcijama Pupe i Clarinsa, a pravo je “umjetničko djelo” Guerlainov puder u obliku gardenije.

Mirisnu nježnost i svježinu trešnjinih cvjetova prizivaju L’Occitane i Elizabeth Arden. Lush je u čast ženama lansirao neodoljive mirisne kupke u obliku cvijeća i leptira, a Avon je predstavio cvjetne “slikarije” od šminke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije