Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje ju boli

Dobila je posao iz snova, ali postoji jedan problem: 'Moj šef me maltretirao u srednjoj školi'

Shutterstock
23.05.2024.
u 13:30

Njezin suprug je tvrdio da je prijava njegovom šefu najbolji način da se to riješi, ali ona nije sigurna da je to dobra ideja

Nekima pronalaženje novog posla uz veliku povišicu i unapređenje zvuči kao san, ali jednoj se ženi ova perspektiva puna nade pretvorila u potpunu noćnu moru, kada je saznala da je njezin srednjoškolski nasilnik sada njezin upravitelj. Prije nego što se upustila u svoju dilemu, zabrinuta je zaposlenica tvrdila da je već dugo tražila premještaj i da je jedina ponuda koju je prihvatila bila 'najsavršeniji posao ikada'.

Položaj u velikoj multiregionalnoj organizaciji očito je doveo do toga da kandidati prolaze kroz mjesece intervjua kako bi dobili priliku za taj posao. Obuka je započela prije nekoliko tjedana, a žena je naizgled jedva čekala da se uhvati u koštac sa svojim novim životom. Ali sve se preokrenulo kada je otkrila istinu o svom šefu, piše Mirror. 

VEZANI ČLANCI:

Obrativši se anonimno Redditu, rekla je: "Upravo sam saznala da je regionalni direktor moj srednjoškolski zlostavljač. Ovo me je prilično pogodilo, ali neću govoriti o pojedinostima maltretiranja jer me to odmah rastuži." Njezin suprug je tvrdio da je prijava njegovom šefu najbolji način da se to riješi. Ipak, činilo se da je žena zbunjena u vezi toga što bi to moglo značiti.

"Ne želim to spominjati sa svojim drugim regionalnim šefom i ne želim uopće razgovarati o tome s tvrtkom. Moj muž misli da bih to trebala otkriti osobi koja me zaposlila, koja je tehnički šef mog šefa", dodala je. Anonimna objava od tada je prikupila mnoštvo komentara na Redditu, a mnogi su se korisnici javili svojim savjetima o ovoj nezgodnoj situaciji.

Jedna je osoba napisala: "Ovo je definitivno nešto što treba otkriti u slučaju da se nešto dogodi dalje", dok je druga dodala: "Rekla bih nekome. Da mi novi zaposlenik to kaže, pokušao bih mu pronaći drugu poziciju u kojoj ne bi morali komunicirati s tom osobom."  "Pretvarajte se da ih ne prepoznajete ili se ne sjećate. Budite ljubazni i ponašajte se kao bolja osoba. Sada vam ne mogu nauditi", netko joj je savjetovao. 

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije