Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htjela je drukčije

Djevojka ljutita jer ju je dečko zaprosio u supermarketu, ali drugi ne vide problem: 'Mjesto nije bitno'

Pixabay
07.12.2021.
u 11:19

Mnogi su joj rekli kako je važno da je dečko dovoljno voli i da želi brak s njom, ali ona to nije vidjela tako

Kad je riječ o prosidbama, ljudi imaju razne ideje – od svijeća i cvijeća do putovanja iznenađenja. No, kako otkriva Mirror, drugi bi samo bili sretni da ih netko zaprosi – bez obzira na to kako je postavljeno pitanje ili postoji li prsten ili ga nema.

Jedna žena nedavno je otkrila da se zaručila u supermarketu te da nije previše zadovoljna zbog toga. U anonimnoj objavi na roditeljskom forumu žena je rekla da je "izuzetno uznemirena" što se njezin partner nije više potrudio kada joj je postavio veliko pitanje.

Zbog ovog kamena najtraženiji zaručnički prsteni nisu s dijamantima:

1/6

Njena objava glasila je: "Moj dečko nedavno me zaprosio u Asdi?? Žao mi je, ali koji vrag. Od svih mjesta zašto baš tamo? Reagiram li pretjerano? Volim ga, ali izuzetno sam uznemirena što se nije nimalo potrudio da ovo učini posebnim za mene."

Brojni korisnici društvenih mreža odgovorili su na objavu, a mnogi su podijeljeni oko toga što da misle – neki su se složili da ima pravo biti uzrujana, dok su drugi mislili da bi trebala biti samo zahvalna što ju je zaprosio.

"Barem se nije spotaknuo i pao u fontanu, a zatim izašao mokar i izgubio prsten pa je morao kopati po vodi koja je prskala posvuda dok su svi gledali. Nisam plakala od sreće. Plakala sam od stida, ali mu to nisam rekla”, otkrila je jedna žena, dok je druga dodala: "Ne mogu zamisliti što ga je nadahnulo na taj korak, i da, malo razmišljanja i planiranja ne bi škodilo... Mislim da je pitanje kako se osjećaš o braku s njim?"

Jedan je komentar glasio: "Barem te voli dovoljno da bi te zaprosio, ne bi trebalo biti važno gdje je to bilo."

Lud je za Božićem, pa je okitio kuću s 30.000 lampica: "Samo želim usrećiti ljude!"

Ključne riječi

Komentara 1

ST
StariSokol
14:36 07.12.2021.

Mogao ju je zaprositi na nekome skupome mjestu. Recimo na Benzinskoj postaji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije