Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fiji cura!

Djevojka koja je posluživala vodu na Zlatnim Globusima – prava je zvijezda showa!

pixsell
07.01.2019.
u 09:47

Prepustite stvari Internetu da od žene koja uopće nije glumica, postane prava zvijezda sinoćnje dodjele nagrada

Društvenim mrežama nije trebalo dugo da se raspišu od predivnoj brineti koja je posluživala Fiji vodu na dodjeli prestižne nagrade Golden Globes, za koju mnogi kažu kako je uvertira u Oskare, pa već možemo predvidjeti tko bi mogao odnijeti zlatni kipić ove godine. No prava zvijezda sinoć uopće nije osvojila nikakvu nagradu. 

 

 

Kanal E! News na svom je Twitteru objavio fotografije djevojke koja stoji iza zvijezda na crvenom tepihu i pozira bolje od njih. Mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako zaista "vodi ljubav" s kamerom. Ti pogledi prema fotoaparatima ono su što ju je, ako se pita Internet, učinilo prvim "memeom" 2019. godine. 

Djevojka nije promakla ni magazinu Time, a onda se javila jedna korisnica Twittera koja je otkrila njen identitet. 

Ona je model, a zove se Kelleth Cuthbert. I ako je vjerovati Emi Suvajac "Fiji djevojka moj je omiljeni model. Ovo su fotografije s našeg zadnjeg snimanja, a iako ne možete zaključiti po ovim fotografijama, jako je duhovita."

I zvijezda je rođena! 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
marli
10:28 07.01.2019.

Ljudska glupost i svemir nemaju granica. Ovo je vrh ljudske gluposti..

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:09 07.01.2019.

Zašto dijeli vodu sotonistima kad znamo da oni piju dječju krv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije