Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potez nazivaju očajničkim

Djevojka ispričala: 'Platila sam 7.000 kuna da se osvetim bivšem, no neki misle da sam pretjerala!'

Instagram
22.03.2022.
u 09:30

Htjela je da bivši dečko stalno gleda kako ona uživa u svom životu...

Od prekida s voljenom osobom se liječimo na različite načine i ne postoji 'pravilni' ni 'pogrešni'. ipak, jednu su djevojku pratitelji na društvenim mrežama osudili da je u tome pretjerala kad je objavila da je potrošila gotovo sedam tisuća kuna samo da se osveti svom bivšem dečku...

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

TikTok korisnica Andrea Russet rekla je tako da je 'pronašla najbolji način za osvetu bivšem dečku' pa je ispričala kako je na promociju svojih selfija; koji su se onda i bivšem stalno pojavljivali na vremenskoj crti Instagrama; potrošila gotovo sedam tisuća kuna!

- Platila sam oko 1.000 dolara kako bih na Instagramu promovirala svoje fotografije tako da 'iskaču' baš demografskoj skupini u kojoj su moj bivši i njegovi frendovi, pa je stalno morao gledati moje lice! - pohvalila se.

@andrearussett

i have so many of these

♬ Crazy - Patsy Cline

Njezin je video brzo postao viralan na društvenim mrežama i prikupio gotovo dva milijuna pregleda, a mnoge je korisnice njena ideja oduševila: 

"Voljela bih da sam se toga sjetila nakon posljednjeg prekida!", komentirala je jedna, a druga je dodala da joj se 'stvarno divi zbog te ideje'...

Ipak, većina je pratitelja takav potez nazvala očajničkim, pa su djevojci poručili da je pretjerala i da je bez veze potrošila novac na reklamiranje, s čim zapravo ništa nije dobila...

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
13:22 22.03.2022.

Kriva si

IG
igorl
13:18 22.03.2022.

OK. Kliknuo sam. I pogledao jos nekoliko tih njenih tiktok videa od po par sekundi. I imam samo jedno pitanje - kako to ima milijun pregleda? Jel ga to klinci natezu na nju ili kaj? Zaozbiljno. Imam 4 banke i vec ne kuzim te nove klince. Ko da sam deda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije