Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što učiniti

Djevojka ispričala: 'Brat mog dečka mi šalje seksualne poruke i ne prihvaća ne'

Shutterstock
04.02.2024.
u 21:00

Ona cijelo vrijeme smišlja izlike da ga ne vidi

Ovog puta, pisala joj je jedna dvadesetpetogodišnjakinja koja se suočila s bratom svog dečka jer joj on ne da mira i neprestano je maltretira porukama. 

Čitateljica je napisala: "Imam 25 godina i moj dečko ima 27. S njim sam 18 mjeseci. Prije nekoliko tjedana, njegov 33-godišnji brat došao je iz Australije. Činio se drag, sve dok nas moj dečko nije ostavio na samo.

VEZANI ČLANCI:

U tom trenutku počeo mi se nabacivati, i to na izrazito seksualan način. Rekla sam mu da sam sretna s njegovim bratom. On mi i dalje šalje poruke te mi predlaže da se seksamo, a ja samo smišljam izlike da se ne vidim s njim, skroz ga izbjegavam. Što da napravim da me u potpunosti pusti na miru?"

Deidre je odgovorila: "To je jedna od vrsta nasilja, a možda je proizašlo iz toga kako je on u prošlosti tretirao svog mlađeg brata. S obzirom na to da ti nisi željela biti gruba prema njemu, on ublažava vaše odbijanje i nastavlja s udvaranjem. Recite mu da ćete, ako napravi još jedan takav korak, sve ispričati njegovom bratu, a nakon toga ga blokirajte!

Zatražila je razvod braka nakon što je otkrila poruku od jedne riječi na suprugovom mobitelu! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije