Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdrav život

Detoksikacija je dobra, ali nije još jedna od tehnika za mršavljenje

voda, čaša, detoksikacija, djevojka, smijeh (1)
29.03.2014.
u 16:38

Čišćenje organizma sokovima i shakeovima jedan je od najboljih načina da otpočnete zdraviji režim prehrane i novi plan vježbanja

Sigurno svako malo pročitate neki tekst o dijetama koje se baziraju na sokovima i shakeovima. Ali nije sve tako bajno kako vam se čini.

Iako je čišćenje organizma sokovima i shakeovima jedan od najboljih načina da otpočnete zdraviji režim prehrane i novi plan vježbanja, to ne treba promatrati kao još jednu od tehnika za mršavljenje.

Sigurno ćete izgubiti nekoliko kilograma nakon tjedan dana na sokovima, ali zapravo gubite samo vodu i kilogrami će se ubrzo vratiti. Znamo da je to teško čuti jer se svi nadamo da nije vježbanje ono što je ključno, ali je.

Računajte stoga na pozitivne efekte koje sokovi imaju na vaše zdravlje i cjelokupni izgled. Povećava se razina energije, poboljšava probava, čisti koža...

Budući da se naše tijelo odmorilo, ono otpočinje proces samočišćenja.

- Tijelo ima sposobnost da se samo i na prirodan način detoksicira, kaže Clare Neill, jedan od osnivača programa ''Radiance Cleanse''.

- Problem je to što mi neprestano onemogućavamo tom sustavu da radi normalno. Izlažemo ga sve većoj količini kemikalija – od zagađenja iz sredine i prerađene hrane do raznih proizvoda za čišćenje kuće. Sve to u kombinaciji sa svakodnevnim stresom i neredovitom prehranom lišenom hranjivih tvari utječe da organizam slabi i gubi sposobnost regeneracije.

>>Ovu dijetu stvarno možete izdržati. Ne sumnjajte - isprobajte!

>>Preuzmi sedmodnevni detoksikacijski jelovnik za oba spola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije