Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

Dečko ju je ostavio zbog najbolje prijateljice: 'Ostala je trudna s njim, ali ja ga želim natrag!'

Shutterstock
27.05.2023.
u 19:55

Bili su zajedno tri godine i upoznali su se kad je počela raditi s njim. Zaista je vjerovala da je on njezina srodna duša, budući muž i otac njezine djece.

– Iako me bivši dečko ostavio zbog moje najbolje prijateljice i sada očekuju dijete zajedno, još uvijek mi nedostaje i želim ga natrag. Prošle su četiri godine, ali ja cijelo vrijeme razmišljam o njemu i maštam da smo još uvijek zajedno – napisala je jedna žena za The Sun.

Bili su zajedno tri godine i upoznali su se kad je počela raditi s njim. Zaista je vjerovala da je on njezina srodna duša, budući muž i otac njezine djece. Njezina tadašnja prijateljica, koju je poznavala još iz škole, rekla joj je kolika je sretnica i kako je on savršen za nju. Nije imala pojma da ima planove da joj otme dečka.

VEZANI ČLANCI:

– Svi smo se tada preselili u zajedničku kuću s još jednim prijateljem. Neko je vrijeme bilo blaženstvo. Ponekad bih otišla rano spavati i ostavila svog dečka i najbolju prijateljicu da razgovaraju u dnevnoj sobi i bezuvjetno sam im vjerovala. No jednog sam vikenda otišla kući posjetiti roditelje. Kad sam se vratila, djelovali su nervozno, ali oboje su poricali da postoji problem. Onda je, mjesec dana kasnije, moja je prijateljica saznala da je trudna – nastavila je.

Briznula je u plač i priznala da su se ona i njezin dečko napili i spavali zajedno. Bio je to najgori dan u njezinom životu. Nije mogla pogledati nijedno od njih i rekla joj je da je ona za nju mrtva. Ostavila je dečka, spakirala svoje stvari i vratila se kod roditelja.

– I moj dečko i prijateljica stalno su mi slali poruke, ali nisam im mogla oprostiti. Rekao je da me voli i da je to bio trenutak ludila. Kasnije sam čula da je otišla na pobačaj i da su prekinuli nakon nekoliko mjeseci. Pokušala sam nastaviti dalje, ali ne mogu. Znam da bih ga trebala mrziti zbog onoga što je učinio i čvrsto ga ostaviti u prošlosti, ali nitko drugi mu nije ni blizu – zaključila je.

– Izdalo vas je dvoje ljudi kojima ste najviše trebali vjerovati. Vjerojatno je da ne možete krenuti dalje jer imate neriješene osjećaje o tome kako je sve završilo. Zvuči kao da ste pobjegli od situacije, umjesto da o njoj razgovarate. Ovo je možda razlog zašto vam je teško upoznati nekoga novog. Vjerojatno ste podigli emocionalne zidove jer se sada bojite da ćete ponovno biti povrijeđeni. Nemojte doći u iskušenje da se pokušate vratiti bivšem. Savjetovala bih da prošlost ostavite iza sebe – odgovorila joj je Deidre.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije