Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se njegovom izjavom

Budućoj mladenki zaručnik rekao da ‘nije dovoljno čista’ da nosi bijelu vjenčanicu: ‘Osvetila sam se’

Shutterstock
25.05.2023.
u 12:30

Kako je objasnila u svojoj objavi na Redditu, muškarac joj je rekao da bi trebala "nositi crveno" jer "nevjeste nose bijelo samo kad su čiste", a ona je bila ponižena njegovim komentarima

Dan vašeg vjenčanja dan je kada biste trebali moći odabrati što god želite odjenuti, pa ako vaš budući životni partner pokuša kontrolirati što ćete odjenuti, biste li se počeli predomišljati? Jedna je žena ostala užasnuta kada joj je budući suprug rekao da ne može nositi bijelo na njihovom vjenčanju jer nije djevica, piše Mirror.

Kako je objasnila u svojoj objavi na Redditu, muškarac joj je rekao da bi trebala "nositi crveno" jer "nevjeste nose bijelo samo kad su čiste", a ona je bila ponižena njegovim komentarima. No, nedavno je ponovno pisala na Redditu, te je podijelila da se najslađe osvetila i ljudi su oduševljeni.

VEZANI ČLANCI:

U izvornoj objavi je napisala: "Točno je ono što naslov kaže. Bila sam sa svojim zaručnikom šest godina i zaručena zadnjih osam mjeseci. Ja sam radila se bavila većinom planova za vjenčanje, ali moj zaručnik, zvat ćemo ga Ryan, dao je svoj doprinos tu i tamo. Prije otprilike mjesec dana, Ryan je niotkuda rekao da je razgovarao s nekim od svojih kolega i mislio da ne bih trebala nositi bijelu haljinu." Zatim je objasnila razlog koji je dao zašto ne bi trebala nositi bijelo, napisavši: "Rekao mi je da mladenke nose bijelo samo kad su čiste. Ryan i dalje tvrdi da bi to što nosim bijelo zavaralo sve goste i da je to drugačije za muškarce. Sve me to iskreno natjeralo da se uopće zapitam da trebam li se stvarno udati za ovog čovjeka."

Priznala je da joj se trenutno stvarno gadi, te da on čak nije ni religiozan pa zna da se radi o tome što njemu smeta činjenica da je ona izgubila nevinost s 18 godina prije nego što ga je uopće upoznala. Žena se ipak odlučila ne udati za njega, te se krajnje osvetila tako što ga je ostavila, a zatim je odlučila da želi ponovno izlaziti s drugima. Na Redditovom forumu za savjete o spojevima je napisala: "U kasnim sam 20-ima i upravo sam prekinula zaruke. Ovo će biti moj prvi spoj nakon mnogo godina." 

Pitala je za savjet što bi trebala odjenuti za spoj, ali ljude je više zanimala činjenica da se riješila bivšeg. Jedna je osoba napisala: "Tako mi je drago što si se riješila tog tipa." "Tako sam sretan zbog nje", komentirala je druga osoba. "Ne crvenu haljinu. Drago mi je čuti da si prekinula tu toksičnu vezu!", pohvalila ju je treća osoba.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Komentara 8

NI
Ninica
07:09 26.05.2023.

I obrnuto, naravno da može tražiti " čistoću" ako je i sam " čist". Biti prljav a očekivati čistoću , biti loš i očekivati dobrotu, je naprosto neuravnotežen zahtjev.

JU
juma
00:14 26.05.2023.

Ima ih itekako koje zaslužuju nositi bijelo, samo ih ne vidite, jer ste slijepci kod očiju

ČA
čarobnjak
16:38 25.05.2023.

doberdedec...hahaha,pokaži ti nama jednu ,samo jednu mladenku koja se udaje u bijeloj vjenčanici a da je nevina,u zadnjih par godina,OK''''??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije