Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iPhone aplikacija

Danas sve možete doznati preko svog iPhonea

Boink app
iTunes
10.05.2012.
u 11:39

Autori aplikacije dugo su čekali da je Apple odobri. Cijena je manja od 6 kuna, a vrijednost često puno veća...

 

 

Kada upoznate osobu koja vam se sviđa, uvijek postoji određena sumnja u vašu kompatibilnost u krevetu. Uglavnom prođe puno vremena prije nego shvatimo da je naš odabranik ili odabranica previše dosadan ili dosadna ili je pak previše otvorena prema nekim stvarima koje se nama ne sviđaju. 

Ako ste se ikad našli u takvoj situaciji, vrijeme je da shvatite – ovo je 2012. godina. Budućnost je već stigla, i umjesto da čitate između redaka i pokušavate doznati sviđa li se vašem partneru odora seksepilne medicinske sestre, sve što vas zanima možete doznati preko nove aplikacije za iPhone, \"Boink\".

Aplikacija funkcionira slično kao Facebook i druge slične društvene mreže. Možete stvoriti svoj profil seksualnih preferencija. Naravno, sve informacije koje unesete u \"Boink\" ostaju privatne.

Dakle, kada upoznate zanimljivu osobu, oboje ćete pokrenuti aplikaciju i program će izračunati vašu seksualnu kompatibilnost. 

Aplikacija je dostupna na iTunesu za 0,99 dolara (oko 6 kuna), a možete je koristiti i na android-telefonima uz manje komplikacije, odnosno probleme s kompatibilnošću telefona. 

Komentara 1

DR
drug
13:26 10.05.2012.

Porez na budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije