Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba li mijenjati?

Dali kćeri dva imena i 'zaribali' je: Sada se zove kao popularno jelo s tjesteninom

Shutterstock
25.04.2020.
u 18:55

Ako ništa, barem su nasmijali korisnike društvenih mreža.

Novopečeni roditelji krstili su svoju kćer Elizabeth odnosno Liz kako ju zovu skraćeno, a ime koje su odabrali tom prilikom je Anya. Vrlo brzo shvatili su da su pogriješili jer kada izgovore prvo ime skraćeno i krsno zajedno dobiju naziv popularnog talijanskog jela 'lasagna', prenosi The Sun.

Anonimna mama na Redditu je pitala treba li promijeniti ime svoje kćeri koje joj je dala po preminuloj svekrvi. "Moj suprug i ja dočekali smo naše prvo dijete prije devet tjedana. Kada smo saznali da će biti djevojčica brzo smo smislili ime i odlučili da će biti Elizabeth. Srednje ime trebalo je biti Jane, a zvali bismo ju EJ, ali kada sam bila trudna sedam mjeseci moj suprug je izgubio majku koja se borila s rakom dojke. Njezino ime bilo je Anya. Voljela sam ju i odlučila sam Jane zamijeniti njezinim imenom. Suprug i obitelj su bili dirnuti mojom idejom i složili su se, pa je naša kćer postala Elizabeth Anya Jane."

U videu pogledajte simpatičnog psića kojeg uspoređuju s rock zvijezdom:

Nekoliko dana prije nego se rodila roditelji su ju počeli zvati Liz umjesto punog imena Elizabeth.  "Razgovarali smo s obitelji putem video poziva kada je moja sestra rekla da ime moje kćeri zvuči kao 'lasagna', a ja sam joj odgovorila da sumnjam kako će bilo tko to tako izgovarati i povezati. Ipak, moja cijela obitelj se složila sa sestrom i sada ju svi zovu tako. Strah me da će ju, kada krene u školu, svi zadirkivati zbog toga."

Mama je otkrila i da je prestala razgovarati s obitelji jer nisu prestali povezivati ta dva imena u naziv jela. 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
19:30 25.04.2020.

Zdravko Dren, Živko Vrabac......

KT
KTM
09:25 26.04.2020.

Katastrofa.Neznam,armagedon.kad odraste zvat će se velika lazanja s parmezanom.

ZA
zagrebzm
09:11 26.04.2020.

Prdež

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije