Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni trendovi

Crvenoružičasta proglašena bojom 2011. godine

pantone
20.12.2010.
u 08:25

Poznati američki institut Pantone Color predviđa da će boja kozokrvine uskoro vladati modom i interijerima

Zagasitoružičastu boju s crvenkastom primjesom, poput cvjetova kozokrvine, odabrao je istraživački centar tvrtke Pantone kao boju koja će vladati modom i interijerima u 2011. godini. Poznati američki proizvođač boja već tradicionalno postavlja svjetske standarde u industriji, a njegove procjene temelje se na proučavanju trendova među dizajnerima, proizvođačima, trgovcima i kupcima.

U institutu Pantone Color smatraju da je crvenoružičasta vrlo poželjna i pozitivna boja koja oživljava osjetila i djeluje poticajno. S jedne strane donosi dašak nostalgije jer podsjeća na nešto slatko i ugodno, a s druge je strane snažna i vrlo nosiva u najraznovrsnijim kombinacijama, istaknula je Leatrice Eiseman, izvršna direktorica Pantone Colora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije