Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODA Nova kolekcija eNVy rooma, prikazana na Bipa Fashion.hr-u

Crno­bijela raskoš za žene sa stavom

Raskošna nova kolekcija eNVy rooma
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/5
17.03.2016.
u 11:06

U kolekciju su kreatori uključili tek nekoliko crvenih modela, od kojih posebno treba istaknuti raskošnu dugu haljinu vrtoglavog dekoltea, za koju se može očekivati da ćemo je na nekoj od poznatih dama vidjeti već na nadolazećom Porinu ili Večernjakovoj ruži

Ovog proljeća hrvatska moda “stanuje” u rajskom vrtu. To je poruka s modne piste, proljetnog izdanja,  Bipa Fashion. hr-a koji se održava u  10. paviljonu Zagrebačkog velesajma.  Naime, kada se otvore srebrni štitovi postavljeni na početku piste, pred gledateljima se otvara prizor raskošnog staklenika, prepunog tropskog bilja i palmi, iz kojeg manekenke izlaze na pistu.

Čast da otvore dane mode pripala je modnom dvojcu eNVy room koji su novom, raskošnom kolekcijom i te kako opravdali povjerenje. Raskošna zelena slika  bila je to odlična podloga za njihovu novu - najvećim dijelom crno-bijelu - kolekciju, kroz koju se kao detalj provlači motiv crvene ruže. Uz to, modelima dominira obilje volana, a stilski je naglasak stavljen na  viktorijanske ovratnike koji su nježno omatali vratove manekenki i nadasve uspješno zamijenili nakit, koji se u stajlingu ove revije pojavio samo u kosama djevojaka koje su je nosili.  Kreatori eNVy rooma Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, koji u zadnje vrijeme veliku pažnju javnosti privače svojim kolekcijama vjenčanica, ovog su se puta odlučili na protutežu toj bjelini. Doduše, na samom kraju revije vidjeli smo i dvije vjenčanice iz nove kolekcije, od kojih je  ­ posebno uspjela ona koja uključuje i hlače,  ali najviše je bilo modela u crnoj boji, koja je ponegdje tek nježno “presjećena” tilom u boji kože što je dodalo seksepil zaključnoj slici cijele kolekcije.

Toj modnoj strogosti dizajneri su suprostavili  vrlo uspjele modele  dugih haljina izrađenih  od nježne čipke boje slonovače, te oni koji kombiniraju crne i bijele tkanine. Svi krojevi novih modela su raskošni, naglašavaju tijelo žene, ali bez imalo vulgarnosti. U kolekciju je uključeno tek nekoliko crvenih modela, od kojih posebno treba istaknuti raskošnu dugu haljinu vrtoglavog dekoltea, za koju se može očekivati da ćemo je na nekoj od poznatih dama vidjeti već na nadolazećom Porinu ili Večernjakovoj ruži.

Kao dodatak kolekciji vidjeli smo i nove torbice eNVy rooma, od kojih je zvijezda kolekcije ona koja kombinira crvenu i crnu boju, ali i  najnoviju kolekciju okvira za naočele optike Getaldus, kao krunski dokaz tvrdnje da su dobro odabrane naočele jedan od glavnih modnih potpisa žene koja ih nosi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije