Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajan trik

Cijelo vrijeme pogrešno stavljate jastučnice: Ovako izgledaju uredno i čisto

TikTok
08.01.2022.
u 22:48

Zbog viška tkanine jastuci mogu izgledati neuredno, ali jedan jednostavan trik to će lako riješiti

Savršena posteljina može biti ključna za dobar san, kako piše The Sun. Međutim, znate li kako da vaši jastuci izgledaju savršeno čisto i uredno?

TikTok video koji ima više od 16 milijuna pregleda govori o tome kako držati jastučnice čvrsto na jastuku i mogao bi zauvijek promijeniti vašu rutinu spremanja kreveta.

Kaylie, profesionalna čistačica, dijeli svoje savjete o čišćenju na TikToku te u videu poručuje: "Ako ste domaćica, ne ostavljajte svojim klijentima ovakve jastuke."

@tidycademypro It’s the little things 😊 #cleantok #housekeeperhacks #cleaninghacks #cleaning ♬ CRAFT - OFEKNIV

Ovo je 18 najboljih poza za spavanje: Je li vaša omiljena među njima?

1/5

Pokazala je jastuk s jastučnicom na kojoj je visila dodatna tkanina i činila jastuk neurednim vrećastim te objasnila: "Uzmite taj dodatni komad jastučnice i stavite ga u jastučnicu, čvrsto ga povucite sa strane i eto ga. Savršeno pravokutni jastuk!"

Mnogim korisnicima svidio se njezin savjet, proglasivši ga 'genijalnim' i 'impresivnim', dok su neki priznali kako ih začuđuje izgled same jastučnice.

"Čekaj... vaše jastučnice nemaju ušiven 'džep'? U Australiji sve naše jastučnice imaju 'džep' ušiven na jednu stranu otvora", komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica objasnila: "U SAD-u neki to imaju, neki ne. Otkrila sam da dekorativniji imaju džep ušiven, dok onaj koji ide uz set plahti nema." 

Znate li koliko sati dnevno biste trebali spavati za zdrav mozak?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije