Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše iskustvo

TikTokerica ispričala: 'Dopisivala sam se s muškarcem tjedan dana, a tek prije prvog spoja saznala istinu o njemu...'

@ itsdynah
03.01.2022.
u 16:25

Na internetu je pronašla fotografije koje su otkrile da baš i nije bio iskren...

TikTok korisnica Dynah nedavno je pod korisničkim imenom @itsdynah podijelila video u kojem objašnjava kako je zbog jednog spoja imala čudan osjećaj, a onda je doznala da je muškarac, s kojim je trebala izaći, oženjen.

Pod naslovom 'Žene otkrivaju brže stvari nego FBI' poručila je djevojkama kako moraju uvijek slušati svoj instinkt; jer ženski instinkt rijetko kad griješi...

  5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

- Baš sam se spremila za spoj i pitala ga da me nazove, da dogovorimo detalje - ispričala je, a kad ju je nazvao, broj mu nije odgovarao imenu koje joj je na iPhoneu pisalo kao ID pozivatelja.

Kad mu je rekla ime koje joj piše rekao je da on ne poznaje tu osobu, no 'vrag joj nije dao mira', kaže, pa je upisala oba imena u Google tražilicu - i brzo otkrila da dva muškarca zajedno rade.

@itsdynah Women work faster than the FBI #fyp #foryou #datinginyour20s #cheater #trustyourgut #caughtcheating #womenalwaysknow ♬ original sound - It’s Dynah

Kao da to nije bilo dovoljno, priča, ubrzo je otkrila i da je tip s kojim je trebala izaći oženjen, a pronašla je online i fotografije s vjenčanja.

- Mislim da ima i dijete. Odmah sam mu poslala dokaz da me laže i pokušavao se izvući i govorio mi da nije u braku i da ne poznaje tog tipa - ispričala je, no nije mu, naravno povjerovala.

- Kako god, dugo neću na spoj! - napisala je i objasnila da joj je muškarac cijeli tjedan slao poruke s mobitela kolege, pa je sigurna da je i on uključen u laž.

- Možda se čovjek razveo - napisala joj je jedna pratiteljica.

- Naravno, sve je moguće, ali stvarno sumnjam... - odgovorila je TikTokerica i ponovila kako uvijek treba vjerovati sebi i svom osjećaju, prenosi Metro.

Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije