Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Djevojka ispričala: 'Platio je večeru, ignorirao me tjedan dana, a onda optužio da sam ga iskoristila za novce '

TikTok
03.01.2022.
u 13:30

Odlučila ga je pitati zašto ju je ignorirao i propustio njihov drugi spoj, ali nije očekivala odgovor koji je dobila od njega

Nik, koja je na TikToku poznata kao @__nikk1, podijelila je svoj najgori spoj ikad, na kojem je jedan muškaraca platio večeru i piće samo da bi je kasnio optužio da ga je koristila za novac nakon što ga je prozvala da ju ignorira.

Na društvenim mrežama podijelila je video u kojem je pokazala snimke zaslona poruka koje joj je muškarac po imenu Josh slao nakon njihovog prvog i jedinog spoja. Objasnila je da su se upoznali na stranici za upoznavanje izašli na večeru i piće, ali njihova je romansa brzo završila kada je on pokazao svoje pravo lice, kako piše Daily Mail.

@__nikk1

& this is why dating is miserable🙃

♬ original sound - Nik

“Proveli smo šest sati zajedno. Rezervirao je restoran i tamo smo se upoznali i večerali prije nego što smo otišli prošetati. Na kraju šetnje smo otišli na sladoled, koji sam ja platila”, objasnila je u videu pa dodala da su otišli u drugi restoran na piće jer su htjeli nastaviti razgovarati, a bilo je prehladno da bi nastavili šetati vani.

Prema Nik, planirali su drugi spoj sljedeće nedjelje nakon što se Josh vrati kući s radnog putovanja u Los Angelesu. Međutim, nakon što su se oprostili, Josh je u potpunosti nestao s društvenih mreža i više nije komunicirao s njom. Kad mu je u petak poslala poruku da vidi želi li je još vidjeti te nedjelje, nikad joj nije odgovorio.

“Nikad više nisam očekivala da ću se čuti s njim”, priznala je. Međutim, Josh joj je na kraju poslao poruku na Božić, rekavši da mu je žao zbog 'nevjerojatno kasnog' odgovora. Nik mu je rekla da je propustio njihov drugi spoj i vratio se s vrlo jadnom isprikom, ali on nije dobro reagirao na to i optužio ju da ga je financijski iskorištavala.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju

1/7

“Mrzim kad djevojke to rade”, nastavio je. “Iznimno je nepristojno i jeftino. Stvarno bez poštovanja prem meni i osjećao sam se kao da te stvarno nije briga unatoč tome što sam osjećao prema tebi.”

Nik je inzistirala na tome da mu nikad nije namjeravala dati njemu da plati račun, rekavši da nije mislila ništa o tome kada je otišla u kupaonicu nakon što su završili s obrokom. Josh ju je tada optužio da je odabrala restoran, naručila ono što joj se sviđa i da nikada nije ponudila da to plati.

“Znam da ti je to vjerojatno smiješno, ali jedna od osobina koju tražim kod žene je da urođeno osjećaju potrebu da plate za ono što su naručile (ili barem ponude) bez pretpostavke da ću ja pokriti to”,napisao je u drugoj dugoj SMS poruci.

“Samo zato što imam obiteljski fund ne znači da ga volim koristiti za pokrivanje pića drugih djevojaka, to je tako nepristojno”, dodao je. “Sretan Božić i sretan sam što si dobila svoju proviziju”,

Nik je brzo razjasnila situaciju, rekavši da ona nije imala pojma da on ima fond, a on je bio taj koji je izabrao restoran. Kasnije je potkrijepila svoju tvrdnju dijeleći snimku zaslona njihove razmjene teksta prije spoja u kojima je rekao da je napravio rezervaciju.

Tisuće ljudi komentirale su njezin video, a mnogi su se složili da je izbjegla stvarno lošeg dečka. Brojni korisnici također su inzistirali da je potajno švorc i lagao o tome da ima povjerenički fond na temelju njegovih poruka.

Ovaj magarac misli da je pas: Odrastao je među štencima pa se sada ponaša kao oni 🐕

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije