Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo nismo znali

Cijelo vrijeme pogrešno oblačite grudnjak i to može uzrokovati bore, tvrde stručnjaci

Pixabay
12.10.2021.
u 09:26

Svaka žena ima svoju metodu za oblačenje grudnjaka, ali samo je jedna ispravna

Većina žena oblači grudnjak na isti način cijeli svoj život, ali je li on potpuno pogrešan? Zanimljivo je da postoji službena najbolja metoda za oblačenje grudnjaka, a većina žena to zapravo radi pogrešno, kako piše The Sun.

Prema stručnjacima tvrtke za grudnjake Third Love, potrebno je "zakopčati grudnjak na prvu kopču tako što ćete posegnuti iza sebe i stegnuti je na leđima, uvući grudi u košarice, a zatim stezati naramenice svakih nekoliko mjeseci."

Štedite na donjem rublju? Evo nakon koliko biste trebali zamijeniti čarape, gaćice, grudnjake...

1/8

Također je vrijedno napomenuti da je koža oko prsa i rebara vrlo nježna, a okretanje grudnjaka oko leđa moglo bi uzrokovati ogrebotine, a čak bi moglo uzrokovati i lakše naboranje kože.

Također je važno biti svjestan da što manje potezanja i okretanja, to bolje jer što više povlačite grudnjak, brže će se opustiti i izgubiti oblik.

Dok je ovo najbolja metoda za oblačenje grudnjaka, ako to ne možete učiniti, zbog nedostatka fleksibilnosti ili spretnosti, sljedeća najbolja opcija je kopčanje sprijeda. Grudnjak se može brže istrošiti, ali ako budete oprezni s postupkom, ne bi trebao nanijeti nikakvu štetu.

Ponovno najezda smrdljivih martina, ali možete ih se riješiti uz pomoć ovih trikova:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije