Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi seks

Čekali do prve bračne noći, a onda je tek uslijedio šok!

Foto: Shutterstock
1/4
15.10.2018.
u 11:15

Par je bio u vezi dvije godine prije vjenčanja, upoznali su se u crkvi i odlučili su se na bračnu čistoću do prve bračne noći

Mladenci Ben Coussens (31) i Emily (28) iz Teksasa planirali su izgubiti djevičanstvo prve bračne noći, no morali su čekati još šest godina kako bi konzumirali brak sklopljen u studenome 2009. godine.

Par je bio u vezi dvije godine prije vjenčanja, upoznali su se u crkvi i odlučili su se na "čistoću" do prve bračne noći. 

No prva bračna noć nikako nije bila kao iz bajke ili barem filmova u kojima je sve savršeno. Pokušaj spolnog odnosa njoj je bio kao da joj je netko zabio nož u utrobu, kako je opisala, piše Daily Mail, zbog čega je posjetila liječnike i dijagnosticiran joj je vaginizam. Riječ je o stanju kada se vaginalni mišići grče pri pokušaju prodora u rodnicu, a najčešće se to događa zbog straha od spolnog odnosa. 

Nakon intenzivne fizikalne i psihičke terapije, nakon pet godina i devet mjeseci, konačno je par uspio "odraditi" svoju prvu bračnu noć. Danas su roditelji jednog djeteta. 

Pogledajte i video Simptomi raka testisa koje muškarci ne bi smjeli ignorirati

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar @proma-trač
@proma-trač
17:47 15.10.2018.

Danas se isključivo na žene gleda kao na seksualne objekte - vjerujem da pogled sa suprotne strane nije nimalo drugačiji. Po meni za to je najzaslužniji u mnogočemu promašeni feministički pokret i njihova tkz. borba za jednakopravnost spolova. Što se žena više osjeća slobodnije to im je dostojanstvo manje. Šteta.

VL
vlada1
13:50 15.10.2018.

A mogli su još malo pričekati.

DU
Deleted user
20:17 15.10.2018.

Ništa bez probne vožnje... nekad su takva "postrojenja" zvali p.čka preklapača 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije