Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazuje svadbu

Buduća mladenka: "Doznala sam da mi se obitelj kladi koliko će mi brak trajati..."

shutterstock
02.08.2022.
u 10:28

Vjenčanje bi trebalo biti krajem ovog mjeseca ali planiram sve otkazati i održati ga na sudu, ispričala je.

Nedavno je jedna buduća mladenka na Redditu ispričala kako se šokirala i razljutila kad je otkrila da se njena obitelj potajno kladi za koliko će vremena njen zaručnik 'požaliti što ju je oženio'.

Napisala je da se trebala udati krajem kolovoza, ali da sad ozbiljno razmišlja o otkazivanju vjenčanja i udaji kod matičara jer ne želi na svoj veliki dan ni vidjeti vlastitu obitelj. 

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Za okladu joj je, rekla je, rekao jedan od bratića s kojim je posebno bliska, a kad ih je suočila s tim svi su rekli da je to samo 'bezazlena šala'; premda su međusobno, a njoj iza leđa govorili i da od zaručnika skriva svoju pravu osobnost, kako ne bi prije svadbe shvatio kakva je zapravo...

- Vjenčanje bi trebalo biti krajem ovog mjeseca ali planiram sve otkazati i održati ga na sudu. Rekli su mi da je njihov razgovor samo bezazlena šala, ali i da ja nisam tip za pokornu kućanicu, što muškarac poput mog zaručnika očito želi. Moja se šogorica čak našalila kako trebam paziti da moj zaručnik to ne shvati do nakon vjenčanja - ispričala je.

"Već sam bio uzrujana, a njezina je šala sve još pogoršala pa sam im svima rekla da ću otkazati vjenčanje. Obitelj mi je rekla da to sad ne mogu napraviti i da se to nikom neće svidjeti, ali rekla sam im da me nije briga što će tko misliti. I roditelji mi govore da ne otkazujem vjenčanje jer ću požaliti, te da je 'nezgodno' to sada svima priopćiti, ali ja se neću predomisliti".

Korisnici na Redditu su odmah podržali njenu odluku da učini što god smatra ispravnim, no mnogi su joj predložili i da ipak održi vjenčanje, ali bez prisutnosti svoje obitelji.

- Umjesto da otkažete vjenčanje, poništite pozivnice i zabranite članovima svoje obitelji da dođu - napisao je jedan, a drugi su poručili budućoj mladenki da im se osveti na najbolji mogući način: tako da im dokaže da su u krivu.

"U ovom je slučaju najbolja osveta dobro proživljen život. Isto se i meni dogodilo, no suprug i ja smo preživjeli sve oklade i već smo 20 godina sretni zajedno".

Znate li što trebate napraviti ako vas ubode osa? Nekoliko stvari nikako ne biste smjeli!

 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
14:49 02.08.2022.

Izgleda da ne zele da bude u braku

FO
forfun
10:51 02.08.2022.

Kladili se s razlogom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije