Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britney

Britney zna formulu za vitkost - dva tjedna bez kofeina

'WORLD RIGHTS NO USA, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SPAIN, FRANCE, GERMANY, AUSTRIA, SWITZERLAND, POLAND, HUNGARY, CZECH REPUBLIC AND SWEDEN.  Britney Spears and Jason Trawick get coffee in Los Angeles, CA,
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
20.08.2010.
u 08:00

Britney se u samo dva tjedna od zapuštene djevojke s viškom kilograma i narančinom korom pretvorila u pravog “komada”. No, njezino dvotjedno čudo zahtijevalo je strog režim.

Borba s celulitom, zna svaka žena, često se čini unaprijed izgubljenom, međutim posrnula pop-princeza Britney Spears dokaz je da su čuda, uz malo odricanja, ipak moguća. Naime, Britney se u samo dva tjedna od zapuštene djevojke s viškom kilograma i narančinom korom pretvorila u pravog “komada”. No, njezino dvotjedno čudo zahtijevalo je strog režim kojeg se Britney držala jer ponovno želi pokoriti glazbenu scenu, a za to joj je, svjesna je, uz hit-pjesmu potrebna i zavidna linija.

Svakodnevni rad s osobnom trenericom, izbacivanje kave i slatkiša iz prehrane te korištenje svih blagodati kozmetičke industrije pomogli su joj da pokaže svoju novu figuru.

Narančina je kora nestala, a Britney je, procjenjuju stručnjaci, lakša barem pet kilograma.

– Celulit je masno tkivo, a u masnom tkivu pohranjuju se svi toksini. Čim se vježbom i prehranom uspije ukloniti višak masnog tkiva, tijelo automatski napuštaju i toksini pa je logično da je koža blistavija i sjajnija – kaže trener bogatih i slavnih James Duigan koji je s trenericom Jeaney Holliday pomogao osmisliti program kojeg se pridržavala Britney. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije