Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li se usudile?

Bikini u kojem će svaka žena izgledati seksi: Ove gaćice izdužuju noge i stanjuju struk

bikini
Foto: Getty Images
28.06.2018.
u 10:23

Kupaći kostimi, kakve imamo prilike viđati u filmskim scenama iz Miamija, sve su popularniji, a nositi ih mogu, savjetuju stručnjaci, i punije žene

Iako mnoge žene misle kako kupaće kostime koji više otkrivaju nego što skrivaju mogu nositi samo djevojke savršenih tijela, brojni poznati brendovi za ovo ljeto preporučuju badiće s tangama, odnosno minijaturnim gaćicama.

Kupaći kostimi, kakve imamo prilike viđati u filmskim scenama iz Miamija, sve su popularniji, a nositi ih mogu, savjetuju stručnjaci, i punije žene.

 

Runnin into Summer like ... 👊🏾 @keller_rose

A post shared by MINIMALE ANIMALE (@theminimaleanimale) on

Gaćice koje se navlače preko kukova te minimalno prekrivaju stražnjicu stvaraju optičku iluziju, odnosno izdužuju noge, a struk čine tanjim. Osim toga, u njima veći dio tijela izlažete suncu pa ćete lako skriti one ružne crte od sunčanja.

U svakom slučaju, mnogo su bolji odabir od ''gaćica za bake'' jer u izazovnom bikiniju svaka će se žena osjećati mnogo bolje u svome tijelu.

Iako su trend pokrenule luksuzne dizajnerske kuće kupaćih kostima čije gaćice stoje i više od 1000 kuna, vjerujemo da se slični modeli mogu naći i u jeftinijim dućanima po našim trgovačkim centrima.

bikini
1/17
Ključne riječi

Komentara 4

SC
schwertransport
12:28 28.06.2018.

Moja zena ima 120kg konacno ce opet biti sexi

AU
austrougarskigeneral
11:06 28.06.2018.

baš je zgodna

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
13:32 28.06.2018.

Eeee da mi je vidjeti Markićku u tom badiću ! Ne bi ju ni liposukcija i cijeđenje čvaraka dovelo u ispravno stanje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije